Ulei de Cătină

Bogat în vitamina Е, carotinoide, acizi grași «omega-3» și «omega-6», acest ulei este recunoscut ca o emulsie puternică antisolară, antioxidant puternic, remediu calmant și regenerant  pentru piele. În cosmetologie uleiul de cătină este utilizat pentru:

• Întărirea și nutriția genelor;

• Tratamentul și prevenirea acneei;

• Hidratarea și nutriția pielii corpului;

• Consolidarea și regenerarea părului slab și despicat.

« Înapoi
© Developed by CommerceLab