Bianca Drăguşanu, „îndrăgostită” de produsele Viorica Cosmetic Citește mai mult: https://noi.md/md/societate/bianca-dragusanu-indragostita-de-produsele-viorica-cosmetic-video Facebook: NOI.md | Odnoklassniki: Noi.Moldova

11.06.2018

Se pare că produsele Viorica Cosmetic le plac nu doar moldovenilor. Venită la Chişinău cu ocazia deschiderii Muzeului Frumuseţii, modelul  şi prezentatoarea TV din România, Bianca Drăguşanu, a mărturisit că a rămas facinată atît de produsele de frumuseţe cît şi de ideea de a deschide un adevărat Muzeu al Frumuseţii.

a

„Am ajuns aici la farbrică. Am rămas surprinsă de cît de frumoasă e. Am rămas impresionată și de istoria fabricii, care este copia celebrei fabrici Dior. Sînt fascinată de tot ce am văzut aici, am cules informații noi despre ce este industria cosmetică. Am rămas surprinsă de cît de mare este toată această fabrică și ce istorie are în spate. Am testat cîteva produse și sînt deja dependentă de ele. Am și un parfum preferat, am cîteva creme pe care vreau să le iau acasă și pe care vreau să le împart cu prietenele mele ca să devenim fanele și clientele acestui brand și pînă în momentul de față sînt foarte fericită de tot ce am văzut aici”, a mărturisit Bianca Drăguşanu.

a

« Înapoi
© Developed by CommerceLab