Complex contra matreții Cosmeplant – încredinţează naturii lupta împotriva mătreții

01.11.2019

Toamna, de regulă, ne confruntăm cu o serie de probleme cauzate de schimbările meteorologice și de temperatură, de stres și de avitaminoză. Pielea noastră are de suferit din cauza decalajelor de temperatură, iar pielea capului nu este o excepție. Ca urmare a factorilor enumerați mai sus, mai mult de jumătate din populația Moldovei se confruntă cu aceeași problemă neplăcută – matreața. Aceasta este o boală comună a pielii care este cauzată de ciuperca Pityrosporum ovale.

Ciuperca provoacă nu numai inconveniențe estetice sub forma fulgilor albi pe păr și haine, rădăcinilor de păr ce se îngrașă rapid și a capetelor uscate, dar provoacă, de asemenea, disconfort fizic, ca mâncărimea și iritarea pielii. Dacă această problemă nu este stopată la timp, este posibilă evoluția într-o problemă și mai gravă, cum ar fi seboreea.

Abordarea acestei situații trebuie să fie una imediată și complexă. Întrebarea este cum de ales produsele potrivite pentru combaterea eficientă a mătreții în multitudinea de oferte, care propun totul și nimic în același timp? Pentru a scăpa de mătreață, îngrijirea aleasă ar trebui să fie comodă în aplicare, calitativă și să nu trezească dubii în ceea ce privește compoziția și substanțele active.

Complexul Anti-Mătreață de la Cosmeplant a fost gândit până în mici detalii: o formă convenabilă de aplicare (șampon și loțiune), cele mai bune ingrediente naturale oferite de natura moldovenească, dar și elaborările avansate a oamenilor de știință pentru a rezolva eficient problema mătreții.

TOT CE TREBUIE SĂ ȘTIȚI DESPRE COMPLEXUL ANTI-MĂTREAȚĂ

Șampon Antimătreață COSMEPLANT сu extracte de propolis și salvie

Elimină până la 100% de mătreață. Pentru scalp sensibil și iritat.

Formula activă curăță delicat, protejează și hidratează părul și pielea capului. În componența șamponului intră un ingredient activ testat pentru efecte antimătreață - Climbazole, precum și extractul răcoritor de salvie, grație cărora părul arată îngrijit, sănătos și strălucitor, iar mătreața dispare rapid. Șamponul diminuează iritația și pruritul, reglează activitatea glandelor sebacee și sudoripare, înbunătățește circulația sangvină, asigură un efect antibacterian și protector. Se potrivește atât femeilor, cât și bărbaților.

Pentru rezultate optime utilizați întregul complex de îngrijire antimătreață: Șampon antimătreață cu extract de propolis și salvie + Loțiune antimătreață COSMEPLANT.

*Formula moale, cu pH optim se potrivește uzului zilnic.

*Curăță și hidratează eficient pielea capului

*Nu afectează bariera naturală de protecție

Mod de utilizare:

Se aplică pe părul umed, se masează ușor până la apariția spumei abundente, se clătește cu apă caldă. Repetați după necesitate.

Loțiune antimătreață COSMEPLANT cu extracte botanice de propolis, salvie, lavandă și urzică

Elimină până la 100% de mătreață. Pentru scalp sensibil și iritat.

Extractele naturale de salvie, lavandă, urzică și propolis în combinație cu climbazole previn apariția mătreții, curăță și calmează pielea iritată a capului. Loțiunea-tratament are ca efect înlăturarea mătreței de tip gras sau uscat, dar și cea permanentă sau temporară. Părul devine vizibil mai sănătos, lejer și îngrijit.

Pentru rezultate optime utilizați întregul complex de îngrijire antimătreață: Șampon antimătreață cu extract de propolis și salvie + Loțiune antimătreață COSMEPLANT.

Mod de utilizare:

Se aplică pe pielea capului. Se masează ușor până la absorbția completă. Nu necesită clătire.

CUM POT ACHIZIȚIONA ACEST COMPLEX?

În această toamnă, atunci când cumpărați un complex anti-mătreață Cosmeplant, beneficiați de o reducere de 50% la cel de-al doilea produs din acest set.

PUTEȚI CUMPĂRA COMPLEXUL ANTI-MĂTREAȚĂ COSMEPLANT ÎN TOATE MAGAZINELE VIORICA COSMETIC, PRECUM ȘI ÎN ALTE MAGAZINE ȘI FARMACII DIN MOLDOVA:
"Fourchette" - str.Calea Iesilor, 10
"Fourchette" - str.Arborilor, 21.

Comentarii și Întrebări

Adaugă comentariu
  • (will not be displayed)

« Înapoi
© Developed by CommerceLab