Deschiderea muzeului „Viorica-Cosmetic”

11.06.2018

Rare sunt evenimentele unde pot fi văzute bloggerițele de top din Moldova adunate într un singur loc, dar și când se adună – iese show! Lilu, Ruxy, Ana Irina, Cristina Evtodii, Rodica Rusu, Daniela Ciocanu s-au distrat copios la un eveniment feeric și distractiv.

ф

Așa s-a intâmplat la deschiderea Muzeului Frumuseții inaugurat de Viorica-Cosmetic pe 17 mai. Aici au participat cele mai frumoase și populare insta-fete de la noi din țară.

ф

ф

Lilu, Ruxy, Ana Irina, Cristina Evtodii, Rodica Rusu, Daniela Ciocanu s-au distrat copios la un eveniment feeric și distractiv. Pe lângă excursia generică, fetele noastre au participat la un master-class de preparare a scruburilor. Acestora le-au fost oferite eprubete cu uleiuri, agenți de emoliere, făina de sâmburi de struguri ți instrumente de amalgamare. Invitatele au avut libertatea sa creeze scrubul după preferințele lor, să le dea aroma și densitatea dorită.

ф

ф

ф

ф

ф

Dar nu erau bloggerițele noastre atât de populare și iubite dacă se limitau doar la asta! Pe lângă live-uri interactive din Muzeul Frumuseții, în care fetele au arătat care e mai pricepută și originală în ale cosmeticelor, acestea s-au lăsat implicate și într-un challenge lansat de Ruxy, care și-a provocat serios colegele de breaslă! Fiecare dintre ele trebuia sa demonstreze utilizarea scrubului pe pielea proprie! Așa că internauții s-au bucurat de etalarea piciorușelor și umerilor în toata splenodarea lor în procesul de scrubing.

ф

Instragramul a înregistrat mii de viziualizări pe paginile bloggerițelor noastre după ce fiecare a făcut câte un instastory ăn care demonstrau utilizarea scrubului preparat la Viorica-Cosmetic.

ф

Fiindcă daca fetele noastre spun – fetele noastre fac!

ф

Instagram/Rodica Russu  Instagram/Daniela Ciocanu

ф

Pe paginile lor de Instagram fetele s-au împărtășit cu emoțiile și trăirile de la acest eveniment.

ф

Lilu (Lilia Ojovan): ”Am fost plăcut surprinsă de diversitatea informației și a exponatelor prezentate în noul Muzeu al Frumuseții. A fost un moment mișcător, când la vederea șamponului Victorita de alta data, mi-au fost trezite emoții și amintiri din copilărie.”

ф

ф

Ruxy: „Îmi declar oficial dragostea și sentimentele pure față de produsele de la Viorica. Sunt înnebunită de acest miros de struguri!!!”

ф

ф

Surpriza serii, care a uimit pe toți oaspeții, a fost, prezentatoare și modelul din Romania – Bianca Drăgușanu! O prezență care a înfrumusețat evenimentul și a comunicat activ atât cu gazdele, cât și cu ceilalți invitați și care se pare ca s-a simțit minunat la Chișinău. Fapt pe care nu a ezitat să-l marturisească pe pagina ei de Instagram, unde a recunoscut ca s-a îndrăgostit de acest loc frumos și că recomandă cu încredere produsele de la compania Viorica, care de altfel este prezentă și pe piața românească.

ф

Bianca Dragușanu:„Onorată sa fiu cea care a deschis oficial Muzeul Frumuseții Viorica Cosmetic din Chișinău! Produse senzaționale de care ma declar îndragostită!”

ф

ф

Bianca împreuna cu doamna Maria Borta, director general Viorica Cosmetic, au tăiat panglica roșie, astfel inaugurând oficial Muzeul Frumuseții, care își deschide ușile pentru toți vizitatorii și iubitorii de frumos.

ф

ф

Acest Muzeu vine să puncteze o noua destinație turistică pe harta Chișinăului. Aici se regăsesc exponate de produse ce au fost create de Viorica-Cosmetic pe parcursul a 29 de ani de activitate – parfumurile de cândva, șamponurile Victoraș si Victorița binecunoscute de multe generații, cremele în ambalaje retro crează o atmosferă de-a dreptul unică. Aici mai pot fi găsite echipament și utilaje care se foloseau în producere de la fondarea fabricii. Un moment interesant este macheta întregului spațiu ce ține de fabrica Viorica-Cosmetic reprodus la scara 1:200.

ф

ф

ф

ф

Vizitatorii pot să se apropie maxim de ceea ce înseamnă proces de elaborare și creare de produse cosmetice participând la master-class-uri organizate de ghizii Muzeului. Iar iubitorii de parfumuri pot trece și un test parfumeric, în urma căruia se va stabili cât de sensibile le sunt simțurile olfactive și cât de bine se pricep în compoziții aromatice. Muzeul este mai mult decât o expunere de produse, dar modul interactiv și educațional de a comunica cu clienții săi.

ф

Influencerii instagramului moldovenesc și-au dat întâlnire cu ocazia dechiderii Muzeului Frumuseții Viorica Cosmetic

ф

Influencerii instagramului moldovenesc și-au dat întâlnire cu ocazia dechiderii Muzeului Frumuseții Viorica Cosmetic

ф

Influencerii instagramului moldovenesc și-au dat întâlnire cu ocazia dechiderii Muzeului Frumuseții Viorica Cosmetic

ф

Influencerii instagramului moldovenesc și-au dat întâlnire cu ocazia dechiderii Muzeului Frumuseții Viorica Cosmetic

ф

Toți doritorii de a vizita primul Muzeu al Frumuseții din Moldova o pot face pe adresa Chișinau, str. Mesager 1 cu rezervare prealabila la tel. 022836237 sau pe pagina de facebook.

« Înapoi
© Developed by CommerceLab