MagicDerm - produs nou pentru ten problematic

01.09.2017

Piele cu deficiențe – așa numim  pielea predispusă uscării sau îngrășării excesive, pielea acneică, cu defecte vasculare, pigmentare, alte defecțiuni cosmetice. Semnalmentele pielii cu deficiențe sunt tenul morbid, sectoarele înroșite, cu asperități, porii dilatați, acneea, comedoanele, etc. Cauzele deficiențelor pielii se ascund nu doar în tipul tenului, dar și  în alți factori. Cum ar fi  disfuncționalitățile digestive sau ale sistemului endocrin, igiena nesatisfăcătoare, stresul,  lipsa odihnei adecvate, obiceiurile proaste și altele.

a

a

a

a

Seria produselor  MagicDerm a fost elaborată expres pentru pielea cu deficiențe. Utilizarea loțiunii, a tonicului, a apei micelare, a gelului pentru spălare și a gomajului cu acțiune dirijată  face lupta cu deficiențele pielii mult mai eficientă. Îngrijirea pielii  cu deficiențe cu remedii din serie  MagicDerm  se bazează pe folosirea ingredientelor care contribuie la normalizarea echilibrului de grăsimi, curățarea eficientă a pielii, îndepărtarea imperfecțiunilor și îmbunătățirea texturii, îngustarea porilor, conferirea prospețimii pielii.  Utilizând zilnic produsele în cauză , veți găsi soluția corectă și veți oferi pielii Dvs. o îngrijire eficientă.   

a

Tonic purificator contra punctelor negre

Tonicul purificator este special elaborat pentru a lupta contra punctelor negre, rezultatul pozitiv putând fi observat chiar din prima zi de utilizare. Tonicul înlătură  excesul de grăsimi, impuritățile și celulele moarte ale pielii, care înfundă porii și provoacă apariția punctelor negre. Este potrivit pentru utilizarea zilnică.

 

Îngrediente active: ulei de arbore de ceai, tinctură de propolis

Mod de aplicare: Aplicați tonicul pe un disc de bumbac, ștergeți fața și regiunea decolteului. Pentru o eficiență maximă utilizați tonicul de 2 ori pe zi. După utilizare se recomandă aplicarea unei creme hidratante.

Loțiune antiacnee pentru curățare profundă a tenului

Loțiunea antiacnee inhibă dezvoltarea bacteriilor patogene, care provoacă apariția acneelor și a inflamațiilor, îngustează porii, îmbunătățește vizibil starea pielii. Posedă acțiune keratolică, antimicrobiană, calmantă, reduce roșeața înroșirea epidermei și îmbunătățește substanțial textura pielii. Loțiunea elimină hiperseboreea, hiperkeratoza și proliferarea bacteriilor.

 

Îngrediente active: сomplex AC.NET (R), extract de lavandă

Mod de aplicareSe aplică dimineaţa şi seara, ştergând uşor faţa cu un tampon demachiant îmbibat cu loţiune. Nu necesită a fi spălată.

Gomaj exfoliant cu acțiune profundă

Gomajul cu microparticule pe bază de ierburi medicinale, ulei din arbore de ceai și granule din ulei  de jojoba, îndepărtează eficient celulele moarte ale pielii, o curăță de impurități, machiaj și luciul urmare excesului de sebum. Gomajul stimulează reînnoirea celulelor, îmbunătățește vizibil aspectul și textura, contribuie la îngustarea porilor, asigură o piele radiantă și netedă.

 

Îngrediente active: Microgranule din ulei de jojoba, extract de de gălbenele și dentiță

Mod de aplicare: Aplicați cu mișcări circulare  pe pielea umedă, evitând zonele din jurul ochilor. masați, apoi spălați cu apă. A se utiliza cel mult de 3 ori pe săptămână.

Apă micelară ÎNGRIJIRE DELICATĂ

Formula apei micelare se bazează  pe micelele, care acționează ca un magnet, atrăgând  particule de machiaj, impurități și grăsime.  Componentele active le sporesc  eficiența, contribuind la curățarea  tenului sensibil, menținându-i concomitent echilibrul lipidic optimal. 

 

Îngrediente active: panthenol, complex AC.NET (R)

 

Mod de aplicare: Aplicați o cantitate necesară de apă micelară pe un disc cosmetic, curățați cu grijă tenul și conturul ochilor. Nu necesită a fi spălată.

Gel purificator pentru îngrijire zilnică

Curăță porii în profunzime, înlătură excesul de sebum, previne apariția inflamațiilor. Nu usucă pielea în exces, nu provoacă alergii și iritații. Combinația echilibrată a componentelor naturale previne deshidratarea pielii, îi menține elasticitatea și finețea naturală.

 

Îngrediente active: ulei din arbore de ceai, extract de lavandă, dentiță și gălbenele

Mod de aplicareSpumați în palme gelul, aplicați cu mișcări de masaj pe față și gât. Evitați zona de contur a ochilor. Spălați cu apă.

« Înapoi
© Developed by CommerceLab