Președintele Portugaliei a vizitat standul Viorica-Cosmetic

20.11.2017

Grație susținerii din partea mai multor producători autohtoni: Viorica-Cosmetic, Orhei-Vit, Doctor FARM, Lacrima de Aur (Aliment Ulei), Wine of Moldova, Rifero, Ponti, Republica Moldova a fost prezentă la Bazarul Diplomatic de la Lisabona (17-18 noiembrie), pentru prima dată, cu produse moldovenești.

a

a

Vizitatorii „Bazarului Diplomatic 2017” au avut posibilitatea să se familiarizeze cu toate produsele create de „Viorica-Cosmetic”, și anume:

a

- Viorica Bebeluș- Aceste produse sunt un ajutor de neînlocuit mamelor la orice oră, zi sau noapte, ce oferă o curățare blândă, hidratare și îngrijire delicată pentru copil din cap până-n picioare.

- Viorica Grapes- gama de produse bazată pe uleiul din sâmburi de struguri ”Viorica” și extract din frunze de viță de vie ”Viorica”, precum și vitamine și multe alte componente naturale de ultimă generație destinate îngrijirii eficiente a tenului, corpului și părului.

- Viorica Spirulina- o gamă de produse concepute pe baza complexului BioR®, un preparat biologic inovațional obținut din spirulină. Din ingredientele de bază ale seriei mai fac parte colagenul marin, uleiuri naturale, extracte și vitamine.

-Cosmeplant-Seria „Cosmeplant” reprezintă combinația perfectă dintre ingredientele naturale, rețetele tradiționale și tehnologiile moderne. Din produse lipsesc complet coloranții. Efectuăm controlul minuțios al materiei prime și al calității produsului finit la toate etapele de fabricare.

a

Și moldovenii din Portugalia au venit cu un sprijin semnificativ, ajutînd la prezentarea produselor (Rodica Gherasim, Stella Verega, Viorica Croitoru), atrăgînd vizitatorii cu cîntecul popular moldovenesc, contribuind la secția gastronomică a Bazarului cu bucate tradiționale moldovenești gătite acasă de Natalia Saculțeanu, Viorica Croitoru.

a

a

Președinte Portugaliei, Marcelo Rebelo de Sousa, a onorat standul Republicii Moldova cu prezența sa, susținînd și apreciind spectrul de produse cosmetice, vinicole și alimentare și altele.

a

a

Bazarul Diplomatic 2017 din Portugalia este un eveniment de solidaritate promovat de Asociația Familiilor Diplomaților Portughezi, cu sprijinul președintelui republicii. Ediția din acest an a evenimentului are loc în zilele de 17-18 noiembrie, în intervalul de timp cuprins între orele 11:00 și 19:00, la Centrul de Congrese din Lisabona (Praça das Indústrias).

a

« Înapoi
© Developed by CommerceLab