Produsele „Viorica Cosmetic” se bucură de popularitate în Portugalia

17.11.2017

Produsele celui mai mare producător de cosmetice din Moldova, „Viorica Cosmetic”, sunt foarte solicitate în cadrul ediției din acest an a Bazarului Diplomatic din Portugalia.

Toate produsele, care sînt create 100% din plante naturale, au fost expuse  la standul Ambasadei Republicii Moldova din Portugalia în cadrul evenimentului, iar soția ambasadorului Republicii Moldova în Portugalia, Tamara Socolan, a fost cea care le-a promovat cu insistență.

a

a

Vizitatorii „Bazarului Diplomatic 2017” au avut posibilitatea să se familiarizeze cu toate produsele create de „Viorica Cosmetic”, și anume:

- Viorica Bebeluș- Aceste produse sunt un ajutor de neînlocuit mamelor la orice oră, zi sau noapte, ce oferă o curățare blândă, hidratare și îngrijire delicată pentru copil din cap până-n picioare.

- Viorica Grapes- gama de produse bazată pe uleiul din sâmburi de struguri ”Viorica” și extract din frunze de viță de vie ”Viorica”, precum și vitamine și multe alte componente naturale de ultimă generație destinate îngrijirii eficiente a tenului, corpului și părului.

- Viorica Spirulina- o gamă de produse concepute pe baza complexului BioR®, un preparat biologic inovațional obținut din spirulină. Din ingredientele de bază ale seriei mai fac parte colagenul marin, uleiuri naturale, extracte și vitamine.

-Cosmeplant-Seria „Cosmeplant” reprezintă combinația perfectă dintre ingredientele naturale, rețetele tradiționale și tehnologiile moderne. Din produse lipsesc complet coloranții. Efectuăm controlul minuțios al materiei prime și al calității produsului finit la toate etapele de fabricare.

a

Menționăm că Bazarul Diplomatic 2017 din Portugalia este un eveniment de solidaritate promovat de Asociația Familiilor Diplomaților Portughezi, cu sprijinul președintelui republicii. Ediția din acest an a evenimentului are loc în zilele de 17-18 noiembrie, în intervalul de timp cuprins între orele 11:00 și 19:00, la Centrul de Congrese din Lisabona (Praça das Indústrias).

a

Biletul de intrare costă 2 euro, iar banii acumulați din vînzarea biletelor și a produselor expuse vor fi transferați instituțiilor care sprijină persoanele cu dependență fizică gravă.

a

« Înapoi
© Developed by CommerceLab