«Programul reversiv» Cosmeplant – întoarce timpul înapoi!

13.09.2019

În urma cercetărilor efectuate în laboratorul Viorica-Cosmetic pe parcursul a mai mulți ani a fost elaborat ”programul reversiv” COSMEPLANT. Definiția terminului ”reversiv” desemnează revinirea la poziția sau la starea inițială după încetarea fenomenului modificator. Anume acest termen se portivește perfect pentru a descrie formula care reîntoarce pielii aspectul tânăr, relansează mecanismele de rejuvenare a pielii și efectiv opresc timpul în loc.

 

Simbioza dintre știință și natură se bazează pe proprietățile plantelor care conțin o cantitate incredibilă de molecule ce au acțiune regenerantă, protectoare și antioxidantă, dar și componente care ajută la penetrarea profundă a dermei, uniformizându-i relieful și care stimulează producerea de colagen și elastină, fără de care pielea nu poate fi fermă și elastică.

 

Ca rezultat al utilizării regulate, matricea dermală devine mai rezistentă, ridurile se netezesc vizibil, pielea devine mai elastică, este îmbunătățită culoarea și tonusul acesteia. Pe lângă aceasta, programa reversivă Cosmeplant asigură și un efect de lifting, iar ovalul feței este mai definit.

 

Aceste creme se potrivesc tuturor tipurilor de piele, inclusiv cea sensibilă. Se recomandă pentru vârstele cuprinse între 40 și 60 de ani.

 

În ce constă programul reversiv

СREMĂ REVERSIVĂ ANTI-AGE DE ZI cu 7 extracte botanice, tocopherol, provitamina B5 și ulei din sâmburi de caise.

Crema crează toate condițiile necesare pentru relansarea proceselor de regenerare, proprii unui ten tânăr și sănătos.

Pentru toate tipurile de piele, inclusiv cea sensibilă.

Nu conține parabeni, ftalați, sles, coloranți și ingrediente de origine animal.

Sfat: Având grijă de ten, nu uitați și de îngrijirea pielii gâtului și a mâinilor. Aceste zone sunt primele ce vorbesc despre vârstă. Pentru îngrijirea pielii gâtului și a decolteului folosiți această cremă de față. Se recomandă gimnsatica facială o dată în săptămână: încordați mușchii gâtului și ridicați capul în sus. Reveniți în poziția inițială. Repetați de 10-15 ori.

 

СREMĂ REVERSIVĂ ANTI-AGE DE NOAPTE cu 7 extracte botanice, tocopherol, provitamina B5 și ulei din sâmburi de caise.

Crema creează condițiile necesare pentru relansarea de seară a proceselor de regenerare a pielii, aceasta fiind reconstruită la nivel celular.

Pentru toate tipurile de piele, inclusiv cea sensibilă.

Sfat: Nu se recomandă aplicarea cremei pentru față imediat înainte de culcare. Această cremă conține multe substanțe hidratante. Ideală este aplicarea cremei cu 40 de minute înainte de somn. Excesele se înlătură cu un șervețel de hărtie.

 

CELE 4 ETAPE DE ACȚIUNE REVERSIVĂ

 

HIDRATARE PROFUNDĂ 

Provitamina B5 contribuie la formarea acidului pantotenic și a colagenului în dermă.

 

NUTRIȚIE ȘI EMOLIERE

Uleiul hipoalergenic din sâmburi de caise previne exfolierea și deshidratarea pielii, îmbuntățește nutriția celulelor, promovează sinteza elastinei și a colagenului.

 

PROTECȚIE

Cele 7 extracte botanice activizează funcționarea celulelor, saturând pielea cu oxigen, cresc integritatea structurală a celulelor.

LIFTING ȘI REJUVENARE

Tocopherol-ul pornește mecanismul de rejuvenare, preîntâmpină îmbătrânirea prematură a tenului, estompează ridurile și îmbunătățește fermitatea pielii.

 

Vârstă: 40-60 ani

  

 
Сumpărați programul reversiv Cosmeplant în magazinele specializate Viorica-Cosmetic sau în alte rețele de magazine și farmacii:

Fourchette; Nr 1; Green Hills; Fidesco; Metro; Bonus; Cleber; Jardi; Zoluska; Imparatia Curateniei; Alina Cosmetics;  Farmacia Familiei; Felicia; Gedeon Richter; Elody Farm; Apoteca; Orient.

 

Comentarii și Întrebări

Adaugă comentariu
  • (will not be displayed)

« Înapoi
© Developed by CommerceLab