Sfaturi pentru o bază perfectă de machiaj de la MUA Iuliana Sandu

03.04.2018

Pentru a celebra frumosul și primăvara, Viorica-Cosmetic a petrecut un concurs la care premiul a fost o ședință de machiaj oferit de make-up artist-ul Iuliana Sandu, Concept creator and Creative Director la Make-up Academy "Beauty for Life"

a

Este binecunoscut faptul că pielea feței devine canvas, atunci când se recurge la machiaj. Iar ca imaginea finală să fie una impecabilă, este foarte important ca acest canvas să fie pregătit în prealabil.

a

Iuliana ne-a confirmat că etapa inițială de machiaj și este pasul decisiv. De aceea canvasul de care vorbeam la început a fost munuțios pregătit.

a

La început tenul a fost curățat cu apa micelară Antioxidantă din seria Grapes. Aceasta a asigurat curățarea profundă a pielii, îndepărtarea excesului de sebum și o ușoară hidratare. După care s-a trecut peste zona T cu loțiunea tonică pentru față Regenerantă din gama Spirulina. Loțiunea a tonifiat pielea și a estompat porii dilatați, îmbunătățind textura și culoarea tenului.

a

Iuliana spune că o etapă importantă ce va asigura aplicarea uniformă a machiajului este hidratarea optimă a pielii. În acest sens a fost folosită cremă de zi pentru față Antioxidantă din seria Grapes. Am recomandat anume această cremă fiindcă uleiul din sâmburi de struguri, extractul din frunzele viței de vie și o doză generoasă de vitamine asigură aportul necesar de substanțe hidratante și nutritive, iar fondul de ten se aplică fără a crea efectul de mască.

a

Make-up artistul ne-a dezvăluit și un mic secret: pentru ca efectul final al machiajului să fie unul luminos și natural, este important ca micile cearcăne și pungi de sub ochi să fie reduse și camuflate cât mai discret. Din toate produsele puse la dispoziție de către noi, Iuliana a ales crema-gel contur ochi Multiactiv din seria Grapes – alegere inspirată dealtfel, deoarece această cremă are proprietatea de a elimina edemele și cearcănele, netezește ridurile și face pielea mai elastică și radiantă.

a

După o așa pregătire minuțioasă era și de așteptat că rezultatul final a fost unul sclipitor! În clipul de mai jos puteți vedea toate etapele de pregătire pentru machiaj și rezultatul final.

 a

« Înapoi
© Developed by CommerceLab