Regula celor 3 pași pentru un ten perfect

22.11.2017

Cu toții ne dorim să avem un ten neted și luminos, iar regula sacră care ne-ar face visul posibil ar fi – curățarea profundă a pielii în fiecare zi.

a

Seria de cosmetice Viorica MagicDerm a fost elaborată cu suportul specialiștilor dermatologi și este prevăzută pentru persoanele cu ten problematic. În această categorie se înscriu persoanele cu acnee, puncte negre, cu tenul gras, predispus la erupții cutanate.

a

a

a

a

a

De ce alegem produsele MagicDerm?

a

Pentru că sunt unice, eficiente și au la bază formula radicală AC.NET™, care inhibă activitatea sporită a glandelor sebacee, tratează acneea, hiperseboreea, comedoanele și nodulii inflamați. AC.NET™ distruge flora microbiană rezidentă care afectează pielea și cauzează apariția coșurilor.

a

Complexul AC.NET™ are la bază componenți activi care tratează și previn apariția ulterioară a acneei.

Eficiența produselor de curățare MagicDerm este potențată de prezența în compoziție a ingredientelor naturale biologic active (extracte de lavandă, calendulă, castravete, dentiță, tinctură de propolis, ulei de arbore de ceai) care au proprietăți de vindecare remarcabile.

Pentru un efect mai pronunțat și o curățare eficientă, cosmetologul nostru sugerează următoarea rutină de îngrijire zilnică:

Primul pas:

Apa micelară MagicDerm sau Gelul purificator MagicDerm – ambele soluții curăță în profunzime de impurități, înlătură excesul de sebum și spală machiajul.

Al doilea pas:

Loțiunea antiacnee MagicDerm sau Tonicul purificator MagicDerm – inhibă dezvoltarea bacteriilor patogene, tratează acneea/ punctele negre, calmează pielea.

Al treilea pas:

Gomaj exfoliant MagicDerm – încheie procedura de curățare și de înlăturare a impurităților de pe piele, stimulează regenerarea celulelor, redă pielii un aspect radiant și sănătos. Gomajul se recomadă a fi folosit de 2-3 ori pe săptămână.

a

Important! Un ten sănătos, fără imperfecțiuni îți dă încredere de sine și trezește în tine emoția armoniei. Descoperă acum calea spre obținerea unui ten perfect!

a

« Înapoi
© Developed by CommerceLab