Viorica-Cosmetic a lansat noi colecțiie de arome pentru doamne

29.08.2016

Colecția Mistéria


Noi am recreat mirosul florilor, a apei de izvor, a fructelor și a luncilor cu iarbă, a tot ceea ce ne înconjoară și ce iubim atât de mult. Noi am capturat însăși esența naturii și a vieții, am reflectat cele mai fericite momente și le-am întruchipat în visul nostru – сolecţia de arome Mistéria.

 M I S T É R I A Eos – parfumul oriental,  întruchiparea unui voal amețitor de povești ale Șeherezadei, a intrigilor și exoticul palatelor orientale de lux. Notele de vârf deschid o aromă bogată de mandarină și zmeură, transformate de dulceața pralineului, a cuișoarelor și gingășiei ylang ylangului. Notele finale constau din acorduri de vanilie și lemn de santal.

 

M I S T É R I A Flora - o aroma florală, misterioasă și elegantă, delicată cum ar fi voalul fin de mătase. Notele de vârf au o aromă bogată de bergamotă și mimoză, iar acordurile blânde de trandafir, magnolie și verbenă, deschid inima parfumului. În notele finale predomină un parfum delicat de mosc și iedera cățărătoare.

 

M I S T É R I A Diona - cu siguranță o aromă senzuală, misterioasă și delicată. Notele de vârf combină în sine măr verde și piersici, care teptat se transformă în prospețimea jasminului alb, crinului și florii de portocală. Notele finale constau dintr-o combinație armonioasă de mosc și lemn de santal.

 

 

Colecția Coquette


Coquette Richy - aroma deosebit de delicată, esența prospețimii florilor în noaptea rece. Notele de vârf deschid o aromă bogată de flori de magnolie și crini albi, care se transformă în petale de orhidee, violete și frezii. Notele de heliotrop și mosc alb dăruie emoții încântătoare și finalizează acest minunat bal floral.

 

Coquette Fany- romantic, tandru și senzual în același timp. Notele de vârf posedă o aromă bogată a mandarinei și a freziei, iar nuanțe delicate de iasomie, trandafir și violete deschid inima parfumului. Gustul este dominat de un parfum delicat de chihlimbar, vanilie și cumarina.

 

Coquette Shiny – aroma elegantă florală, misterioasă și atrăgătoare în același timp. Notele de coacăză roșie și bergamotă  se transformat imperceptibil în extazul seducător de petale de magnolia si floare de portocal. Voalul parfumului formeaza o simbioză încântătoare a moscului și lemnului de santal.

« Înapoi
© Developed by CommerceLab