Complex Reversiv Anti-Age

03.01.2018

a

Rețeaua de magazine specializate Viorica-Cosmetic

ф

În urma cercetărilor efectuate în laboratorul Viorica-Cosmetic pe parcursul a mai mulți ani a fost elaborat ”programul reversiv” COSMEPLANT. Definiția terminului ”reversiv” desemnează revinirea la poziția sau la starea inițială după încetarea fenomenului modificator. Anume acest termen se portivește perfect pentru a descrie formula care reîntoarce pielii aspectul tânăr, relansează mecanismele de rejuvenare a pielii și efectiv opresc timpul în loc.

 ф

Simbioza dintre știință și natură se bazează pe proprietățile plantelor care conțin o cantitate incredibilă de molecule ce au acțiune regenerantă, protectoare și antioxidantă, dar și componente care ajută la penetrarea profundă a dermei, uniformizându-i relieful și care stimulează producerea de colagen și elastină, fără de care pielea nu poate fi fermă și elastică. Ca rezultat al utilizării regulate, matricea dermală devine mai rezistentă, ridurile se netezesc vizibil, pielea devine mai elastică, este îmbunătățită culoarea și tonusul acesteia. Pe lângă aceasta, programa reversivă Cosmeplant asigură și un efect de lifting, iar ovalul feței este mai definit.

 ф

Aceste creme se potrivesc tuturor tipurilor de piele, inclusiv cea sensibilă. Se recomandă pentru vârstele cuprinse între 40 și 60 de ani. 

ф

CELE 4 ETAPE DE ACȚIUNE REVERSIVĂ Provitamina B5HIDRATARE PROFUNDĂ Provitamina B5 contribuie la formarea acidului pantotenic și a colagenului în dermă. Ulei din sâmburi de caise NUTRIȚIE ȘI EMOLIERE Uleiul hipoalergenic din sâmburi de caise previne exfolierea și deshidratarea pielii, îmbuntățește nutriția celulelor, promovează sinteza elastinei și a colagenului. 7 extracte botanice PROTECȚIE Cele 7 extracte botanice activizează funcționarea celulelor, saturând pielea cu oxigen, cresc integritatea structurală a celulelor. Tocopherol REGENERARE ȘI REJUVENARE Tocopherol-ul pornește mecanismul de rejuvenare, preîntâmpină îmbătrânirea prematură a tenului, estompează ridurile și îmbunătățește fermitateapielii.

a

a

СREMĂ REVERSIVĂ ANTI-AGE DE ZI cu 7 extracte botanice, tocopherol, provitamina B5 și ulei din sâmburi de caise

 

Crema crează toate condițiile necesare pentru relansarea proceselor de regenerare, proprii unui ten tânăr și sănătos.

 

Pentru toate tipurile de piele, inclusiv cea sensibilă

 

Nu conține parabeni, ftalați, sles, coloranți și ingrediente de origine animal

 

Sfat: Având grijă de ten, nu uitați și de îngrijirea pielii gâtului și a mâinilor. Aceste zone sunt primele ce vorbesc despre vârstă. Pentru îngrijirea pielii gâtului și a decolteului folosiți această cremă de față. Se recomandă gimnsatica facială o dată în săptămână: încordați mușchii gâtului și ridicați capul în sus. Reveniți în poziția inițială. Repetați de 10-15 ori.

ф

a

СREMĂ REVERSIVĂ ANTI-AGE DE NOAPTE cu 7 extracte botanice, tocopherol, provitamina B5 și ulei din sâmburi de caise

 

Crema creează condițiile necesare pentru relansarea de seară a proceselor de regenerare a pielii, aceasta fiind reconstruită la nivel celular.

 

Pentru toate tipurile de piele, inclusiv cea sensibilă

 

Sfat: Nu se recomandă aplicarea cremei pentru față imediat înainte de culcare. Această cremă conține multe substanțe hidratante. Ideală este aplicarea cremei cu 40 de minute înainte de somn. Excesele se înlătură cu un șervețel de hărtie.

h

CELE 4 ETAPE DE ACȚIUNE REVERSIVĂ

h

Provitamina B5

HIDRATARE PROFUNDĂ

Provitamina B5 contribuie la formarea acidului pantotenic și a colagenului în dermă.

Ulei din sâmburi de caise

NUTRIȚIE ȘI EMOLIERE

Uleiul hipoalergenic din sâmburi de caise previne exfolierea și deshidratarea pielii, îmbuntățește nutriția celulelor, promovează sinteza elastinei și a colagenului.

7 extracte botanice

PROTECȚIE

Cele 7 extracte botanice activizează funcționarea celulelor, saturând pielea cu oxigen, cresc integritatea structurală a celulelor.

Tocopherol

LIFTING ȘI REJUVENARE

Tocopherol-ul pornește mecanismul de rejuvenare, preîntâmpină îmbătrânirea prematură a tenului, estompează ridurile și îmbunătățește fermitatea

pielii.

« Înapoi
© Developed by CommerceLab