Complex contra căderii părului

03.01.2018

a

Etapele de prevenire a căderii părului

a

Pasul 1.

Se aplică spray-ul la rădăcina părului cu 20 de minute înainte de spălare.  Se masează ușor scalpul până la absorbția deplină.

a

Loțiune pentru păr Anticădere

Loțiunea pătrunde în foliculul de păr și activează toate procesele la nivelul celular, îmbunătățește circulația sanguină, combate mătreța și inflamațiile, normalizează activitatea glandelor sebacee. Utilizarea constantă a loțiunii contribuie la soluționarea rapidă a problemei căderii părului.
Volum 200 ml

a

Pasul 2.

Se spală părul cu șampon. După necesitate repetați. Clătiți părul cu apă.  

a

Șampon + Condiționer Anticădere
Șamponul curăță delicat părul, normalizează activitatea glandelor sebacee și conferă părului volum. Substanțele hidratante întăresc rădăcina părului, o pieptănare ușoară, oferă luciu și vitalitate. Șamponul excelent stimuleazăcreșterea părului și prelungește în mod semnificativ ciclul de viață.
Volum 200/ 450/ 1000 ml
a

Pasul 3.

Se aplică balsamul de păr pe lungimea părului, evitând rădăcinile. Se lasă să acționeze timp de 5 minute. Se clătește din abundență.  

a

Balsam pentru păr anticădere

Componentele active ale balsamului hrănesc părul cu substanțele nutritive necesare, fortifică rădăcina și stopează căderea părului o perioadă îndelungată.Extractele de urzică și brusture stimulează creșterea sănătoasă a părului, restabilește structura, înlătură fragilitatea și uscăciunea, activându-i forța și energia naturală. Ca urmare, părul crește puternic, des și docil, iar căderea părului este redusă substanțial.
Volum 250mlaRețeaua de magazine specializate Viorica-Cosmetic

ф

« Înapoi
© Developed by CommerceLab