Adora

Adora

Poezia miresmelor este un limbaj aparte. Noi îl percepem anticipând limbajul cuvintelor, la nivel de subconștient el ne oferă informația pe care noi mai curând o sesizăm, decât o înțelegem. Fiecare aromă trezește în imaginație chipurile, cu care o asociem. Atingerea delicată a acestor clipe efemere, infinitul imaginilor, ecoul amintirilor și a senzațiilor au materializat ideile noastre în forma vizuală a colecției ADORA, a cărei gamă de emoții poate preschimba în întregime lumea interioară Doar câteva picături sclipitoare aplicate pe încheietura mâinii subțiri, delicate vor trezi senzația incitantă, atractivă, capabilă să cuprindă și să încapă eternitatea într-o singură clipă…
   
 1. Apă de Parfum «ADORA Entourage»

  “ADORA Entourage” înflorește în unitatea dulce-acrișoară a mirosului de mandarină și bergamotă cu abia perceptibila amărăciune de grapefruit. Extrem de delicat survin notele catifelate de iasomie, cele de trandafir proaspăt de dimineață și de mărgăritărele.

  Caracteristică: emoționant, senzual
  Familia de arome: Oriental Floral
  Note superioare: bergamotă, mandarin, grapefruit;
  Note medii: iasomie, trandafir, mărgăritărele;
  Note de bază: patchouli, vetiver, vanilie, santal.

  Volum 100 ml

  Learn More
 2. Apă de Parfum «ADORA Première»

  Mereu tânără, sclipitoare și delicată, compoziția ADORA Première începe cu preludiul răcoritor al jucăușelor note citrice a florilor de portocal sicilian înrămat de frunzele verzi, împodobite delicat cu frezie și crini. «Inima» aromei romantice o formează un buchet splendid de trandafiri albi, o nuanță dulce-uleioasă de iasomie și răcoarea tulpinilor de bambus. O notă de vanilie învăluie aranjamentul floral cu un farmec unic, picant și cu o căldură gingașă, abia perceptibilă. Armonia bazei orientale, țesută din notele de santal și mosc alb, creează trena complexă, feminină a parfumului impecabil.

  Caracteristică: ușor, dinamic
  Familia de arome: aromatic fructat
  Notele superioare: frezie, floarea portocalului sicilian, crin
  Notele medii: tulpini de bambus, iasomie, trandafir
  Note de bază: santal, vanilie, mosc alb.

  Volum 100 ml

  Learn More