Pass

Pass

Nimic nu îți va genera atâtea emoții, ca aromele din colecția PASS. Ele îți vor trezi amintiri minunate, te vor seduce, îți vor descoperi noi calități sau te vor duce într-o țară minunată. Și încă ceva: PASS va fi mereu alături de adevăratul bărbat - cel care va dori să-l posede.
   
 1. Apă de Toaletă «Pass Gentleman»

  PASS Gentleman – aroma va conferi încredere și nu va admite compromise. Ești cel care dictează condițiile și decide, cine este admis în joc. Cu ea nu trebuie să te prefaci. Tu stabilești regulile jocului, și de tine depinde cursul lui. Aroma o deschid culorile vii de chimen, busuioc și limes , care ulterior cedează locul notelor cu adevărat bărbătești de salvie și tutun, împodobite cu nuanțe de santal și piper.

  Caracteristică: clasic, proaspăt
  Familia de arome: Lemnos Aromatic
  Notele de vârf: chimen, busuioc, lime;
  Note medii: salvie, frunze de tutun;
  Notele de bază: santal, piper.

  Volum 100 ml

  Learn More
 2. Apă de Toaletă «Pass Mister»

  PASS Mister – aroma posedă patru caracteristici ale unui bărbat adevărat, și anume – fermitate, rigoare, bărbăție și încredere în sine. Întrunește în sine notele de lămâi verde, busuioc cu nuanțe subtile de catifea și piper negru în îmbrățișarea unei doze calibrate de vetiver și mosc.

  Caracteristică: strict, masculin
  Familia de arome: Pielarie
  Notele de vârf: lămâi verde, busuioc
  Note medii: catifea, piper negru
  Notele de bază: vetiver, mosc

  Volum 100 ml

  Learn More
 3. Apă de Toaletă «Pass Senior»

  PASS Senior – aromă plină de sentimentul echilibrului și al liniștii după o perioadă de diverse încercări, aventuri și descoperiri. Nota elegantă de cardamom se combină cu parfumul senzual al frunzelor de bambus, care pune baza parfumului clasic de ferigă. Mai întâi – bergamot, cardamom. "Miezul" include coriandrul, frunzele de bambus și o notă marină pentru contrast. Trena este alcătuită din aroma rădăcinii de viorea și a chiparosului.

  Caracteristică: emoționant, echilibrat
  Familia de arome: Oriental Fougere
  Note de vârf: bergamot, cardamom
  Note medii: coriandru, frunze de bambus
  Note de bază: rădăcină de viorea, chiparos.

  Volum 100 ml

  Learn More