Seasons

Seasons

Timpul este o formă de manifestare a duratei, cum ne-o închipuim noi.  Diverse concepții despre timp  au și ceva în comun, și anume  clipa când se schimbă  starea, căci dacă nimic nu se schimbă, nici timpul nu se face simțit.  Modificările și schimbările nu se sfârșesc nici o dată. În fiecare zi ne redescoperim din nou,  și decidem încotro mergem. Noi ne dorim, ca Dvs. în fiecare dimineață   să admirați soarele și să fiți gata pentru schimbare. Iată de ce colecția  dată este  plină de lumină interioară și căldură, iar culorile ba se îngroașă, formând umbre, ba strălucesc în numeroase nuanțe. Lumina umple spațiul,  gonește sau, din contra - încetinește, percepția se joacă cu imaginația, iar metamorfozele aromelor  transmit tendința spre noi înălțimi.  

   
 1. Apă de Parfum «SEASONS Indian Summer»

  “În toiul iernii eu am înțeles, în sfârșit, că  aici, în mine, doarme invincibila vară  ” – Albert Camus

  Parfumul nu poate fi numit primitiv sau anost   – el își are propriul caracter, unic, perceptibil, cald, nativ și lesne de recunoscut.  Caracterul unui bărbat veritabil, care are ca bază ambiția, încrederea în sine, adevărata forță de neînvins, gata   să erupă în caz de necesitate. 

  Notele de sus: prună, mușchi de stejar, măr, lămâi,busuioc, cimbrișor
  Note de mijloc: cuișoare, scorțișoară 
  Note de bază:  sandal, cedru alb, vanilie   

  Volum 50/100 ml

  Learn More
 2. Apă de Parfum «SEASONS Mandarin Oriental»

  “Fii fericit în clipa de față. Această clipă și este viața ta.” ― Omar Khayyam

   Aroma umple sângele cu adrenalină, intensifică bătăile inimii și cheamă la acțiune, amintind că mișcarea înseamnă viață.  Aspectul sclipitor, stilul, individualitatea, natura pătimașă, șarmul firesc  și zâmbetul fermecător plin de optimism   – iată întruchiparea acestei arome.  El cucerește prin optimism, sinceritate și te încarcă cu emoții pozitive. Buchetul pregnant  îmbină armonios notele proaspete și energice  de verde tânăr cu senzualitatea și patima condimentelor  dure pe fundal de lemn nobil și mosc  fin. Primele note   sunt deschise de adierea frunzulițelor de mintă și busuioc în amestec cu dulceața fructului pasiunii.  Inima compoziției  constă din  complexitatea amestecului dintre florile de portocal și mandarin cu piperul roz aromat, după care vin acordurile dulci  de scorțișoară și nucșoară.  Un fondal  rafinat este asigurat de notele lemnoase de vetiver și vanilie, decorate cu un ușor iz de mosc.   

  Notele de sus: mintă, fructul pasiunii, busuioc
  Note de mijloc: frunze de mușcată, floare de portocal, mandarin, scorțișoară, nucșoară
  Note de bază: vetiver, vanilie, sandal  

  Volum 50/100 ml

  Learn More
 3. Apă de Parfum «SEASONS Savage Garden »

  “O mică grădină pentru plimbări și întregul infinit pentru vise. Puține flori pe pământ și toate stelele pe cer ― Victor Hugo

  Aroma se bazează pe armonia și echilibrul firesc al notelor  de pământ și aer, iar secretul ei  constă în îmbinarea unică a elementelor naturale. Parfumul prospețimea vântului  din stepele sălbatice, umezeala pădurilor și aromele călătoriilor îndepărtate. Este potrivit și pe timp de zi, dar și pentru serile romantice.  Persistență perfectă,    compoziție irepetabilă și design exterior stilat  - toate îi vor plăcea unui gentleman modern. 

  Savage Garden aparține familiilor ”lemnoase” și ”condimentate”.   Notele de sus denotă clar tandemul bergamot-ghimbir.   Cu trecerea spre nota de mijloc, aroma deschide  mirosul cald  de iriși și îmbinarea dintre inflorescența tutunului cu vetiver și piper amărui. Notele trenei  aduc adieri lemnoase de ambră și tămâie.   

  Notele de sus: bergamot, ghimber 
  Note de mijloc: iris, tutun,vetiver, piper 
  Note de bază: ambră, tămâie

  Volum 50/100 ml

  Learn More