Bebeluș

Bebeluș

Seria de produse cosmetice "Bebeluș" - este cosmetica bazată pe ingrediente naturale ce corespund celor mai înalte standarte în industria cosmeticilor, produse inofensive destinate îngrijirii bebelușilor din primele zile ale vieții.

Seria este divizată în două categorii:

"Bebeluș fericit" - produse cosmetice pentru îngrijirea zilnică de bază a copiilor, cu efect pronunțat de curățare delicată și hidratare.  

"Bebeluș somn dulce" - produse cu efect calmant și relaxant – ideal pentru îngrijirea bebelușului înainte de somn. Aroma relaxantă de levănțică predispune copilul la un somn calm și strîns.

Page:
 1. 1
 2. 2
   
 1. Cremă anti-iritații cu D-Panthenol Somn Dulce

  Crema este eficientă împotriva iritațiilor, exfolierii și erupţiilor cutanate ale bebeluşului. Se absoarbe uşor, lăsînd pe piele o senzație de catifelare şi confort. Uleiul de shea şi migdale posedă acţiuni de protecție și catifelare, D-Panthenol-ul , extractele de romaniță şi dentiţă posedă acţiuni de vindecare şi hidratare, iar uleiul esenţial de lavandă calmează și emoliază pielea.

  Learn More
 2. Cremă protectoare sub scutec Bebeluș Fericit

  Crema protectoare cu ulei de caise, alantoină și zinc este destinată pentru îngrijirea zilnică a pielii bebelușilor sub scutec. Crema moale și hrănitoare potejează pielea din zone feselor și zona inghinală a bebelușilor de umiditatea excesivă, exfoliere și inflamații, de asemjenea, protejează pliurile cutanate ale gâtului și corpului în cazul sudaminei.

  Volum 100 ml

  Learn More
 3. Pudra pentru copii Bebeluș

  Pudră moale și fină preparată special pentru pielea sensibilă a bebelușilor. Pudra conține doar componenți naturali , fără arome și coloranți chimici. Extractul de romaniță și dentiță protejează pielea copiilor de inflamații și iritații, contribuind la eliminarea rapidă a erupțiilor cutanate. Produsul înlătură excesul de umiditate, oferă un efect de uscare, datorită conținutului de zinc pudra micșorează fricțiunea dintre piele și țesături sau scutec

  Volum 75 gr.

  Learn More
 4. Șampon-spumă Bebeluș Fericit

  Șampon-spumă „Bebeluș fericit” posedă un efect de curățare fină. Proteinele de grîu îngrijesc delicat părul și pielea, extractul de dentița înlătură iritațiile și roșeața pielii.

  Volum 250 ml

  Learn More
Page:
 1. 1
 2. 2