Bebeluș

Bebeluș

Seria de produse cosmetice "Bebeluș" - este cosmetica bazată pe ingrediente naturale ce corespund celor mai înalte standarte în industria cosmeticilor, produse inofensive destinate îngrijirii bebelușilor din primele zile ale vieții.

Seria este divizată în două categorii:

"Bebeluș fericit" - produse cosmetice pentru îngrijirea zilnică de bază a copiilor, cu efect pronunțat de curățare delicată și hidratare.  

"Bebeluș somn dulce" - produse cu efect calmant și relaxant – ideal pentru îngrijirea bebelușului înainte de somn. Aroma relaxantă de levănțică predispune copilul la un somn calm și strîns.

Page:
 1. 1
 2. 2
   
 1. Sampon-spumă Bebeluș Somn Dulce

  Șamponul-spumă „Somn Dulce” asigură o îngrijire delicată a pielii sensibile și părului fin a bebelușilor. Extractul natural de romaniță caifelează pielea bebelușui, uleiul de lavandă oferă un efect calmant.

  Volume 250 ml

  Learn More
 2. Set pentru copii Bebeluş + cadou

  Set Bebelus «Bebeluș fericit» cu ulei de caise și măsline  
  -Șampon – spumă 250ml
  -Crema sub scutec 100ml
  -Ulei 250ml
  Jucărie - CADOU

  Set Bebelus «Somn dulce»  cu ulei de lavanda și romaniță
  -Șampon – spumă 250ml
  -Crema cu D-pantenol 100ml
  -Ulei 250ml
  Jucărie - CADOU

  Learn More
 3. Ulei Bebeluș fericit

  Uleiul de masaj este ideal pentru bebeluși chiar din primele zile ale vieții. Destinat pentru hidratarea delicată a pielii bebelușilor. Uleiul din sâmburi de caise acționează benefic asupra pielii fine a bebelușilor, previn apariția iritațiilor și inflamațiilor.

  Volum 250 ml

  Learn More
 4. Ulei Somn Dulce

  Masajul relaxant asigură bebelușului un somn profund și calm. Aroma discretă de lavandă va crea o ambianță potrivită pentru somn. Setul echilibrat de uleiuri naturale de lavandă, migdale și măsline , îngrijește delicat pielea corpului.

  Volum 250 ml

  Learn More
Page:
 1. 1
 2. 2