Cosmeplant

Cosmeplant

Seria de produse cosmetice "Cosmeplant" este bazată pe extracte naturale din plante, care cresc exclusiv pe teritoriul Republicii Moldova în rezervațiile ecologic pure ale Codrilor. În compoziția produselor acestei serii sunt incluse extracte din plante medicinale excepționale, cum ar fi mușețel, gălbenele, urzică, păducel și multe altele.

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
   
 1. Cremă pentru mâini calmantă COSMEPLANT
  Crema calmantă a fost special formulată pentru pielea sensibilă a mâinilor predispusă iritațiilor și uscării excesive. Grație provitaminei B5 și extractului botanic din flori de romaniță, crema calmează rapid și eficient iritațiile, elimină descuamarea și roșeața, păstrând pielea mâinilor moale și catifelată pentru mai mult timp. Pentru pielea iritată și sensibilă. Learn More
 2. Spray pentru corp VOAL DIN PLANTE

  Spray-ul pentru corp este potrivit pentru îngrijirea pielii în toate sezoanele. Extractele de mentă, tei, frunze de coacăz negru, lavandă și salvie din componența spray-ului hrănesc și hidratează pielea, conferindu-i emoliere, finețe și catifelare. E suficient să aplicați dimineața spray pe pielea curată, iar în timpul zilei – pe zona gâtului, decolteului și pe mâini. Veți avea senzația irepetabilă de îngrijire continuă. Spray-ul de corp poate lesne înlocui antiperspirantele, fiind mai ecologic și mai natural.

  Volum: 200 ml

  Learn More
 3. SETURILE „Cosmeplant” ÎNGRIJIRE TEN

  Set COSMEPLANT nr. 7 
  Îngrijire ten 
  ∙ Crema de zi cu extract de castravete 50ml 
  ∙ Crema de noapte cu extract de salcâm alb 50ml

  Set COSMEPLANT nr.8
  Îngrijire ten uscat

  ∙ Crema de zi pentru ten uscat cu extract de păducel 50ml
  ∙ Crema de noapte cu extract de salcâm alb 50ml

  Learn More
 4. Săpun lichid cu glicerină

  Săpunul lichid cu glicerină curăță delicat pielea de impurități și îi oferă  îngrijirea  necesară, lăsând în urmă o aromă fină și proaspătă. Formula săpunului nu admite uscarea și degresarea excesivă a pielii, o protejează de impactul nociv al apei de la robinet, fără a-i distruge bariera naturală de protecție.

  Extractele naturale de salvie și mentă din componența săpunului saturează celulele pielii cu microelemente folositoare, iar glicerina înmoaie pielea mâinilor. Aceasta devine curată și gingașă. După prima utilizare a săpunului lichid tenul devine luminos, pielea – elastică și tonifiată. Săpunul este predestinat îngrijirii cotidiene. 

  Volum: 400 / 1000 ml

  Learn More
 5. Sapun lichid cosmetic cu extracte din fructe de padure

  Spuma fină și aromată a săpunului cosmetic  are proprietatea de a curăța eficient, a hidrata și a împrospăta pielea mâinilor și a corpului. Extractele din fructe de păducel și frunze de coacăz negru și zmeură fac pielea mai moale și mai mătăsoasă, o protejează de efectul deshidratării, o saturează cu vitamine și îi conferă senzația de confort. Formula săpunului intensifică emolierea pielii, îi sporește funcția de protecție naturală, astfel pielea capătă un aspect îngrijit și relaxat.

  Volum: 400 / 1000 ml

  Learn More
 6. Săpun lichid "Nutritiv"

  Săpunul  asigură tenului și pielii corpului o îngrijire deplină, conferindu-i finețea și frumusețea firească. Săpunul elimină rapid efectul de uscăciune a pielii lăsând senzația de confort emolient. Consistența sa fină are proprietăți mari de spumificare care se îndepărtează cu apă ușor.Extractele din frunze de căpșuni și zmeură  din componența săpunului îngrijesc delicat pielea, saturând-o cu substanțe nutritive, vitamine și microelemente, conferindu-i catifelare. Săpunul acoperă pielea cu un voal fin, care o apără  de impactul nociv al factorilor externi.

  Volum: 400 / 1000 ml

  Learn More
 7. Cremă pentru picioare împotriva oboselii

  Crema tonifiantă îngrijește perfect pielea picioarelor, contribuind la ameliorarea sentimentul de greutate cauzat de stresul de zi cu zi. Extractul de castan, în mod eficient, luptă cu varicele, având un impact benefic asupra îmbunătățirii microcirculației și fluxului sanguin venos. Extractul de mentă, mentolul, uleiul de cocos, lanolina și allantoina perfect nutrifică și răcoresc pielea, deodorizează, reduce senzația de oboseală și greutate în picioare.

  Volum 100 ml

  Learn More
 8. Gel antibacterian pentru mâini сu extract natural de Lavandă

  Extractul natural de lavandă din componența gelului va înlătura uscarea excesivă, va hidrata pielea,  o va izbăvi de fisuri, o va proteja de influența toxinelor și a mediului ambiant agresiv. Gelul se usucă momentan, fără a lăsa neplăcuta senzație de ceva lipicios sau gras. Poate fi utilizat frecvent, căci nu usucă deloc pielea. Ambalajul comod permite să-l aveți mereu la îndemână. Gelul epurativ este potrivit și pentru îngrijirea persoanelor cu dizabilități și a bolnavilor țintuiți la pat.  

  Volum: 50/200 ml

  Learn More
 9. Gel antibacterian pentru mâini cu extract din frunze de Căpșună

  Extractul din frunze de căpșună  din componența gelului antibacterian face pielea moale și mătăsoasă, o hidratează eficient. Formula specială a lui distruge eficient   99,9%  din bacterii. Produsul  va fi de neînlocuit pentru Dvs. la serviciu sau  în timpul călătoriilor, dar și pentru copilul Dvs. la școală sau  universitate!

  Volum: 50/200 ml

  Learn More
 10. Şampon+ Condiționer Volum maxim

  Șamponul curăță delicat, dar foarte  minuțios scalpul și părul,  normalizează funcționarea glandelor sebacee, conferă părului volum maxim și densitate. Extractul de hamei, din componența șamponului, bufantează părul de la rădăcină, îl face ușor, îi conferă elasticitate și îi redă vigoare.  Ingredientele de condiționare facilitează pieptănarea și sporesc  fermitatea coafurii. După utilizarea șamponului, părul capătă o frumusețe deosebită și un volum amețitor.

  Volum 250/400 ml

  Learn More
Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5