Cosmeplant

Cosmeplant

Seria de produse cosmetice "Cosmeplant" este bazată pe extracte naturale din plante, care cresc exclusiv pe teritoriul Republicii Moldova în rezervațiile ecologic pure ale Codrilor. În compoziția produselor acestei serii sunt incluse extracte din plante medicinale excepționale, cum ar fi mușețel, gălbenele, urzică, păducel și multe altele.

   
 1. Balsam pentru păr anticădere

  Componentele active ale balsamului hrănesc părul cu substanțele nutritive necesare, fortifică rădăcina și stopează căderea părului o perioadă îndelungată.Extractele de urzică și brusture stimulează creșterea sănătoasă a părului, restabilește structura, înlătură fragilitatea și uscăciunea, activându-i forța și energia naturală. Ca urmare, părul crește puternic, des și docil, iar căderea părului este redusă substanțial.

  Volum 250ml

  Learn More
 2. Balsam Hidratare și Regenerare

  Formula eficientă a balsamului , îmbogățită cu extracte de romaniță și gălbenele, va înlătura uscăciunea și fragilitatea părului, va contribui la lupta contra problemei vârfurilor despicate, va fortifica rădăcina părului, conferind buclelor hidratare și nutriție profundă pe întreaga lungime a părului. Balsamul va proteja eficient părul de impactul mediului ambiant, îl va face puternic și docil, fapt care va transforma pieptănarea într-o ocupație foarte plăcută.

  Volum 250ml

  Learn More
 3. Săpun lichid cu glicerină

  Săpunul lichid cu glicerină curăță delicat pielea de impurități și îi oferă  îngrijirea  necesară, lăsând în urmă o aromă fină și proaspătă. Formula săpunului nu admite uscarea și degresarea excesivă a pielii, o protejează de impactul nociv al apei de la robinet, fără a-i distruge bariera naturală de protecție.

  Extractele naturale de salvie și mentă din componența săpunului saturează celulele pielii cu microelemente folositoare, iar glicerina înmoaie pielea mâinilor. Aceasta devine curată și gingașă. După prima utilizare a săpunului lichid tenul devine luminos, pielea – elastică și tonifiată. Săpunul este predestinat îngrijirii cotidiene. 

  Volum: 400 / 1000 ml

  Learn More
 4. SETURILE „Cosmeplant” ÎNGRIJIRE TEN

  Set COSMEPLANT nr. 7 
  Îngrijire ten 
  ∙ Crema de zi cu extract de castravete 50ml 
  ∙ Crema de noapte cu extract de salcâm alb 50ml

  Set COSMEPLANT nr.8
  Îngrijire ten uscat

  ∙ Crema de zi pentru ten uscat cu extract de păducel 50ml
  ∙ Crema de noapte cu extract de salcâm alb 50ml

  Learn More
 5. Șampon Antimătreață COSMEPLANT сu extracte de propolis și salvie
  Elimină până la 100% de mătreață. Pentru scalp sensibil și iritat. Formula activă curăță delicat, protejează și hidratează părul și pielea capului. În componența șamponului intră un ingredient activ testat pentru efecte antimătreață - Climbazole, precum și extractul răcoritor de salvie, grație cărora părul arată îngrijit, sănătos și strălucitor, iar mătreața dispare rapid. Șamponul diminuează iritația și pruritul, reglează activitatea glandelor sebacee și sudoripare, înbunătățește circulația sangvină, asigură un efect antibacterian și protector. Se potrivește atât femeilor, cât și bărbaților. Pentru rezultate optime utilizați întregul complex de îngrijire antimătreață: Șampon antimătreață cu extract de salvie + Loțiune antimătreață COSMEPLANT. • Formula moale, cu pH optim se potrivește uzului zilnic • Curăță și hidratează eficient pielea capului • Nu afectează bariera naturală de protecție Learn More
 6. ŞAMPОN СOSMEPLANT PENTRU TOATĂ FAMILIA cu extracte a 7 plante și proteine de Grâu

  Șamponul pentru toate tipurile de păr cu extracte botanice de mușețel, gălbenele, urzici, levănțică, frunze de nuc, conuri de hamei, salvie și proteine de grâu este potrivit pentru întreaga familie, inclusiv copiilor mici. Compoziția echilibrată a șamponului fortifică părul de la rădăcini până la vârfuri, îi reface structura, îngrijește scalpul și îl protejează de influența agresivă a factorilor externi. Formula delicată nu conține siliconi, parafină, parabeni și coloranți, nu încarcă părul. După utilizarea șamponului părul devine ascultător, suplu și elastic.
  Pentru toate tipurile de păr. Se recomandă copiilor cu vârsta peste trei ani.
  Nu conține coloranţi, parabeni, siliconi și parafine
  Volum: 400/1000 ml

  Learn More
 7. Gel antibacterian pentru mîini cu extract de romaniță

  Gelul antibacterian pentru mâini cu extract natural de mușețel dezinfectează eficient, împrospătează și calmează pielea, contribuie la vindecarea micilor fisuri și tăieturi. Conține glicerină, care contribuie la hidratarea și emolierea pielii mâinilor, conferă senzația de prospețime. Datorită umidificatorilor, chiar și după utilizarea repetată, gelul nu usucă pielea. Numai în 15 secunde distruge cele mai frecvente bacterii și ciuperci. Este de neînlocuit la drum, în natură, atunci când vizitați instituții medicale și alte locuri publice, nu mai este necesar să folosiți șervețele, apă, săpun.

  Volum 50/ 200 ml

  Learn More
 8. Cremă Reversivă anti-age De zi 7 extracte naturale

  Crema crează toate condițiile necesare pentru relansarea proceselor de regenerare, proprii unui ten tânăr și sănătos.

  Cele 4 etape de acțiune reversivă:

  1. Hidratare profundă
  2. Nutriție și emoliere
  3. Protecție
  4. Regenerare și rejuvenare
  Learn More
 9. Cremă Reversivă anti-age De noapte 7 extracte naturale

  Crema creează condițiile necesare pentru relansarea de seară a proceselor de regenerare a pielii, aceasta fiind reconstruită la nivel celular.

  Cele 4 etape de acțiune reversivă:

  1. Hidratare profundă
  2. Nutriție și emoliere
  3. Protecție
  4. Lifting și rejuvenare
  Learn More
 10. Gel de duș Răcoritor cu extracte de salvie și mentă

  Gelul de duș răcoritor Vă desfată simțurile cu efectul său energizant și de curățare profundă, oferind senzația viabilă de prospețime. Componentele nutritive ale gelului curăță și tonifică suprafața pielii. Conține componente care asigură curățarea profundă, vitalitatea necesară și buna dispoziție pentru întreaga zi. După spălare, gelul lasă senzația de  ușurință și prospețime. Utilizarea regulată a gelului de duș asigură pielii delicatețe și prospețime.

  Volum: 250 / 400 ml

  Learn More