Cosmeplant

Cosmeplant

Seria de produse cosmetice "Cosmeplant" este bazată pe extracte naturale din plante, care cresc exclusiv pe teritoriul Republicii Moldova în rezervațiile ecologic pure ale Codrilor. În compoziția produselor acestei serii sunt incluse extracte din plante medicinale excepționale, cum ar fi mușețel, gălbenele, urzică, păducel și multe altele.

   
 1. Gel-cremă de duș Antioxidant cu extracte din fructe de pădure

  Gelul de duș cu extracte din frunze de coacăz negru și păducel posedă proprietăți minunate de catifelare, regenerare și de antioxidare. Gelul menține echilibrul natural al pielii, are un spectru larg de utilizare, poate fi folosit pentru spălare sau în calitate de șampon universal. Textura fină a gelului curăță delicat pielea și se spală ușor sub jetul de apă, fără a lăsa pe piele senzația neplăcută de peliculă. Formează o spumă densă și fină, lăsând senzația de curățenie și lejeritate desăvârșită.

  Volum: 250 / 400 ml

  Learn More
 2. Gel-cremă de duș Nutritiv cu extract din frunze de căpșuni

  La contactul cu apa, textura aromată și plăcută a gelului de duș se spumează rapid și consistent, înlătură perfect impuritățile, curăță pielea în profunzime, îi saturează celulele cu vitamine și substanțe benefice. Extractul din frunze de căpșuni din componența gelului hrănește pielea cu substanțe nutritive, stimulează metabolismul, reface elasticitatea și fermitatea pielii. Baia va lăsa o senzație plăcută de relaxare și va asigura buna dispoziție pe întreaga zi.

  Volum: 250 / 400 ml                      

  Learn More
 3. ULEI DE MASAJ СOSMEPLANT PENTRU FAȚĂ ȘI CORP

  Grație compoziției sale, uleiul are un efect nutritiv, revitalizant, tonifiant, hidratant și protector. Acesta elimină senzația de piele uscată și iritată, îmbunătățește tonusul, elasticitatea și fermitatea pielii. Uleiul de cătină estompează ridurile fine, netezind relieful și suprafața pielii, protejând împotriva efectelor dăunătoare ale radicalilor liberi.

  • Nu conține coloranți
  • Nu conține parabeni

  Volum: 200 ml

   

  Learn More
 4. APĂ MICELARĂ FLORALĂ СOSMEPLANT PENTRU TEN, OCHI ȘI BUZE

  Un demachiant delicat ce curăță în profunzime și hidrtaează intens pielea. Grație extractelor naturale de flori de lavandă, tei și salcâm, apa micelară asigură o curățare eficientă, nu provoacă iritații, reîmprospătează, fără să lase senzația de piele uscată și discomfort.

  • Nu conține coloranți
  • Nu conține alcool și parabeni

  Volum: 200 ml

  Learn More
 5. Spray pentru corp VOAL DIN PLANTE

  Spray-ul pentru corp este potrivit pentru îngrijirea pielii în toate sezoanele. Extractele de mentă, tei, frunze de coacăz negru, lavandă și salvie din componența spray-ului hrănesc și hidratează pielea, conferindu-i emoliere, finețe și catifelare. E suficient să aplicați dimineața spray pe pielea curată, iar în timpul zilei – pe zona gâtului, decolteului și pe mâini. Veți avea senzația irepetabilă de îngrijire continuă. Spray-ul de corp poate lesne înlocui antiperspirantele, fiind mai ecologic și mai natural.

  Volum: 200 ml

  Learn More
 6. Balsam pentru păr Luciu și Volum

  Ingredientele incluse în balsam restabilesc eficient structura firului de păr, care și-a pierdut strălucirea și aspectul sănătos. Substanțele valoroase ce se conțin în extractul din hamei și proteinele de grâu hidratează și hrănesc profund părul, întăresc foliculii de păr. Utilizarea regulată a balsamului previne fragilitatea părului, protejându-l de efectele nocive ale razelor solare și a poluării. Balsamul asigură un pieptănat ușor și ajută la eliminarea electrizării părului.

   Volum 250 ml

  Learn More
 7. Tonic pentru faţă

  Formula tonicului pentru faţă conţine extract natural de castravete, ulei de recin, și glicerină, care catifelează şi hidratează perfect pielea feţei şi a gâtului, îndepărtează impuritățile, curăţă porii și nutrifică pielea cu microelementele necesare.

  Volum 125 ml

  Learn More
 8. Lapte cosmetic pentru faţă

  Laptele cosmetic este destinat curăţirii delicate a tenului şi a pielii gâtului de machiaj şi impurităţi. În compoziţia sa intră: extract de salcâm alb și castravete, ulei de cocos, glicerină și alantoină.

  Volum 125 ml

  Learn More
 9. Șampon + Condiționer Anticădere
  Șamponul curăță delicat părul, normalizează activitatea glandelor sebacee și conferă părului volum. Substanțele hidratante întăresc rădăcina părului, o pieptănare ușoară, oferă luciu și vitalitate. Șamponul excelent stimuleazăcreșterea părului și prelungește în mod semnificativ ciclul de viață. Learn More
 10. Șampon + Condiționer Hidratant

  Formula șamponului oferă părului catifelare, finețe și luciu chiar după prima utilizare, deasemenea, conferă în scurt timp părului un aspect îngrijit, oferind o hidratare de durată. Extractul de romaniță, componentulo de bază al șamponului, contribuie la regenerarea profundă a pielii, hrănind-o cu substanțe nutritive și vitamine. Este recomandat persoanelor cu tipul sensibil al scalpului.

  Volum 250/400 ml

  Learn More