Cosmeplant

Cosmeplant

Seria de produse cosmetice "Cosmeplant" este bazată pe extracte naturale din plante, care cresc exclusiv pe teritoriul Republicii Moldova în rezervațiile ecologic pure ale Codrilor. În compoziția produselor acestei serii sunt incluse extracte din plante medicinale excepționale, cum ar fi mușețel, gălbenele, urzică, păducel și multe altele.

   
 1. ŞAMPОN СOSMEPLANT PENTRU TOATĂ FAMILIA cu extracte a 7 plante și proteine de Grâu

  Șamponul pentru toate tipurile de păr cu extracte botanice de mușețel, gălbenele, urzici, levănțică, frunze de nuc, conuri de hamei, salvie și proteine de grâu este potrivit pentru întreaga familie, inclusiv copiilor mici. Compoziția echilibrată a șamponului fortifică părul de la rădăcini până la vârfuri, îi reface structura, îngrijește scalpul și îl protejează de influența agresivă a factorilor externi. Formula delicată nu conține siliconi, parafină, parabeni și coloranți, nu încarcă părul. După utilizarea șamponului părul devine ascultător, suplu și elastic.
  Pentru toate tipurile de păr. Se recomandă copiilor cu vârsta peste trei ani.
  Nu conține coloranţi, parabeni, siliconi și parafine
  Volum: 400/1000 ml

  Learn More
 2. Gel antibacterian pentru mîini cu extract de romaniță

  Gelul antibacterian pentru mâini cu extract natural de mușețel dezinfectează eficient, împrospătează și calmează pielea, contribuie la vindecarea micilor fisuri și tăieturi. Conține glicerină, care contribuie la hidratarea și emolierea pielii mâinilor, conferă senzația de prospețime. Datorită umidificatorilor, chiar și după utilizarea repetată, gelul nu usucă pielea. Numai în 15 secunde distruge cele mai frecvente bacterii și ciuperci. Este de neînlocuit la drum, în natură, atunci când vizitați instituții medicale și alte locuri publice, nu mai este necesar să folosiți șervețele, apă, săpun.

  Volum 50/ 200 ml

  Learn More
 3. Cremă Reversivă anti-age De zi 7 extracte naturale

  Crema crează toate condițiile necesare pentru relansarea proceselor de regenerare, proprii unui ten tânăr și sănătos.

  Cele 4 etape de acțiune reversivă:

  1. Hidratare profundă
  2. Nutriție și emoliere
  3. Protecție
  4. Regenerare și rejuvenare
  Learn More
 4. Cremă Reversivă anti-age De noapte 7 extracte naturale

  Crema creează condițiile necesare pentru relansarea de seară a proceselor de regenerare a pielii, aceasta fiind reconstruită la nivel celular.

  Cele 4 etape de acțiune reversivă:

  1. Hidratare profundă
  2. Nutriție și emoliere
  3. Protecție
  4. Lifting și rejuvenare
  Learn More
 5. Gel de duș Răcoritor cu extracte de salvie și mentă

  Gelul de duș răcoritor Vă desfată simțurile cu efectul său energizant și de curățare profundă, oferind senzația viabilă de prospețime. Componentele nutritive ale gelului curăță și tonifică suprafața pielii. Conține componente care asigură curățarea profundă, vitalitatea necesară și buna dispoziție pentru întreaga zi. După spălare, gelul lasă senzația de  ușurință și prospețime. Utilizarea regulată a gelului de duș asigură pielii delicatețe și prospețime.

  Volum: 250 / 400 / 1000 ml

  Learn More
 6. Gel-cremă de duș Antioxidant cu extracte din fructe de pădure

  Gelul de duș cu extracte din frunze de coacăz negru și păducel posedă proprietăți minunate de catifelare, regenerare și de antioxidare. Gelul menține echilibrul natural al pielii, are un spectru larg de utilizare, poate fi folosit pentru spălare sau în calitate de șampon universal. Textura fină a gelului curăță delicat pielea și se spală ușor sub jetul de apă, fără a lăsa pe piele senzația neplăcută de peliculă. Formează o spumă densă și fină, lăsând senzația de curățenie și lejeritate desăvârșită.

  Volum: 250 / 400 / 1000 ml

  Learn More
 7. Gel-cremă de duș Nutritiv cu extract din frunze de căpșuni

  La contactul cu apa, textura aromată și plăcută a gelului de duș se spumează rapid și consistent, înlătură perfect impuritățile, curăță pielea în profunzime, îi saturează celulele cu vitamine și substanțe benefice. Extractul din frunze de căpșuni din componența gelului hrănește pielea cu substanțe nutritive, stimulează metabolismul, reface elasticitatea și fermitatea pielii. Baia va lăsa o senzație plăcută de relaxare și va asigura buna dispoziție pe întreaga zi.

  Volum: 250 / 400 ml                      

  Learn More
 8. Balsam pentru păr anticădere

  Componentele active ale balsamului hrănesc părul cu substanțele nutritive necesare, fortifică rădăcina și stopează căderea părului o perioadă îndelungată.Extractele de urzică și brusture stimulează creșterea sănătoasă a părului, restabilește structura, înlătură fragilitatea și uscăciunea, activându-i forța și energia naturală. Ca urmare, părul crește puternic, des și docil, iar căderea părului este redusă substanțial.

  Volum 250ml

  Learn More
 9. Balsam Hidratare și Regenerare

  Formula eficientă a balsamului , îmbogățită cu extracte de romaniță și gălbenele, va înlătura uscăciunea și fragilitatea părului, va contribui la lupta contra problemei vârfurilor despicate, va fortifica rădăcina părului, conferind buclelor hidratare și nutriție profundă pe întreaga lungime a părului. Balsamul va proteja eficient părul de impactul mediului ambiant, îl va face puternic și docil, fapt care va transforma pieptănarea într-o ocupație foarte plăcută.

  Volum 250ml

  Learn More
 10. Balsam pentru păr Luciu și Volum

  Ingredientele incluse în balsam restabilesc eficient structura firului de păr, care și-a pierdut strălucirea și aspectul sănătos. Substanțele valoroase ce se conțin în extractul din hamei și proteinele de grâu hidratează și hrănesc profund părul, întăresc foliculii de păr. Utilizarea regulată a balsamului previne fragilitatea părului, protejându-l de efectele nocive ale razelor solare și a poluării. Balsamul asigură un pieptănat ușor și ajută la eliminarea electrizării părului.

   Volum 250 ml

  Learn More