Cosmeplant

Cosmeplant

Seria de produse cosmetice "Cosmeplant" este bazată pe extracte naturale din plante, care cresc exclusiv pe teritoriul Republicii Moldova în rezervațiile ecologic pure ale Codrilor. În compoziția produselor acestei serii sunt incluse extracte din plante medicinale excepționale, cum ar fi mușețel, gălbenele, urzică, păducel și multe altele.

   
 1. Șampon + Condiționer Îngrijire activă

  Deseori ne confruntăm cu problema părului mixt: pielea grasă a scalpului și păr uscat, fragil. Pentru soluționarea acestei probleme, compania noastră a creat acest șampon unic. Datorită proprietăților sale natural, extractul de castan acționează asupra rădăcinii părului, prevenind formarea excesivă de sebum, concomitent evitînd supra uscarea vârfurilor firelor de păr. Posedă calități excelente de curățare, nu irită și nu usucă pielea scalpului.

  Volum 250/400 ml

  Learn More
 2. Loţiune demachiantă Fără alcool

  Loțiunea îndepărtează delicat impuritățile, curăță porii, catifelează și hidratează pielea feței și gâtului, ajută la restabilirea nivelului natural al pH-ului.

  Volum 125 ml

  Learn More
 3. Șampon + Condiționer Strălucire

  Șamponul posedă acțiune de regenerare și nutriție intensă, formula sa complexă pătrunde profund în firul de păr contribuind la restabilirea structurii deteriorate, protejează culoarea părului vopsit, îi conferă intensitate și strălucire.Proteinele de grâu hidratează eficient părul, netezește textura și acoperă fiecare fir de păr cu un strat protector, care asigură catifelare și un aspect radiant. Șamponul are un efect vizibil de condiționare.     

  Volum 250/400 ml

  Learn More
 4. Gel de duş Relaxant

  Gel de duş relaxant cu extract natural de lavandă va reîmprospăta şi curăţa perfect pielea dumneavoastră. Formula gelului de duş se bazează pe o combinație unică de ingrediente naturale, care au un efect calmant, antiinflamator și antiseptic. Posedă efect de restabilire a puterilor, diminuează stresul urmare suprasolicitării emoţionale, muncii intense, tensiunii. Este potrivit pentru utilizarea zilnică, pentru  orice tip de piele, îndeosebi pentru cea sensibilă.

  Volum 250/400 ml

  Learn More
 5. Gel de duş Hidratare Intensiva

  Gelul de duş este conceput pentru a curăța delicat pielea de impuritățile zilnice, oferă o spumă moale şi abundentă care nu usucă pielea. Datorită unor ingrediente  speciale, gelul de duş hidratează și înmoaie perfect, posedă un efect anti - inflamator, restabileşte fermitatea şi elasticitatea pielii. Ideal pentru utilizarea zilnică pentru toate tipurile de piele, chiar şi pentru cea sensibilă.

  Volum 250/400 ml

  Learn More
 6. Gel de duş Calmant

  Formula deosebită a gelului de duş oferă o spumă moale şi abundentă care nu usucă pielea. Amestecul relaxant de arome  ajută la ameliorarea tensiunii şi stresului după o zi de muncă grea, îmbunătățind tonusul pielii și gradul de hidratare, oferind pielii elasticitate și o îngrijire blândă. Gelul ameliorează iritaţiile, roşeaţa, exfolierea, emolifică şi calmează pielea. Este o soluţie ideală pentru orice tip de piele, chiar și pentru cea sensibilă.

  Volum 250/400 ml

  Learn More
 7. Gel de duş TONIFIANT

  Gelul de duş cu extract natural de Tei oferă o spumă moale şi abundentă care nu usucă pielea și se potrivește ideal pentru utilizarea zilnică chiar și pentru pielea sensibilă. Datorită prezenţei unor ingrediente speciale, gelul de duş hidratează, calmează şi înmoaie perfect pielea, previne exfolierea, restabileşte supleţea şi elasticitatea ei. De asemenea, formula revigorantă a gelului  va energiza și va oferi o dispoziție bună pentru întreaga zi.

  Volum 250/400 ml

  Learn More
 8. Ulei pentru masaj cu vitamina "A"

  Datorită formulei sale active, uleiul posedă efect de tonifiere și anticelulitic. Se absoarbe ușor în piele, reduce inflamația și iritația, hrănește pielea și activează metabolismul.Uleiul de migdale și vitamina A ajută la regenerarea pielii, o face netedă și fermă, încetinește procesul de îmbătrînire, elimină uscăciunea și rugozitatea.

  Volum 200 ml

  Learn More
 9. Ulei pentru masaj cu vitamina "E"

  Datorită formulei sale bogate în componenți activi, uleiul posedă acțiuni de regenerare și emoliere.Uleiu obținut din semințe de armurariu în combinație cu vitamine ”E” se absoarbe ușor, elimină inflamațiile și iritațiile, hrănește pielea și sporește elasticitatea.

  Volum 200 ml

  Learn More
 10. Loțiune pentru păr fixatoare

  Loțiunea pentru păr "Fixatoare", este special concepută pentru fixarea și aranjarea părului. Loțiunea posedă o putere medie de fixare, poate fi folosit nu doar ca un agent de fizare ci și ca un remediu ce conferă părului volum. Datorită extractelor naturale, loțiunea fortifică firul de păr, îndepărtează mătreața, oferind părului un aspect mătăsos și strălucitor, are proprietăți de vindecare, care nu doar fortifică părul, dar și regenerează scalpul. Loțiunea are un efect antiinflamator local și stimulează circulația sanguină.

  Volum 200 ml

  Learn More