Îngrijire de bază

Îngrijire de bază

Pentru curățarea, nutriția și protecția pielii feței, gâtului și decolteului, este necesar să folosim remedii, create special pentru a satisface necesitățile fiecărui tip de piele. Pentru a asigura o îngrijire optimală pentru diferite tipuri de piele, Viorica-Cosmetic a creat gama de produse cosmetice Viorica «Îngrijirea de bază», destinate soluționării principalelor probleme caracteristice pielii normale, mixte, uscate și sensibile. Viorica «Îngrijirea de bază» - reprezintă un program complex de îngrijire a pielii, care îmbină în sine formule cosmetice inovaționale echilibrate cu extracte, uleiuri și ingrediente naturale de cea mai înaltă calitate, care asigură o îndepărtare delicată a machiajului, curățare ideală, regenerare și hidratare a pielii, saturarea ei cu vitaminele și microelementele necesare, prevenirea îmbătrânirii premature și protecția contra influenței nocive a mediului ambiant.

   
  1. Cremă-mască pentru față Nutritivă

    Ingredientele ce se conțin în crema-mască precum untul de shea, uleiul de armurariu, extract de castravete și lecitină asigură o nutriție și hidratare de durată, hrănește cu vitamine și nutrienți, contribuie la producția colagenului, îmbunătățește elasticitatea pielii, oferă o protecție antioxidantă.

    Learn More
  2. Masca-scrub pentru față Purificatoare

    Masca-scrub permite efectuarea procedurilor de exfolierea fină în condiții casnice. Untul de shea, care intră în componenșa măștii-scrub, hrănește și catifelează pielea, stimulează sinteza colagenului, extractul de castravete hidratează pielea, posedă un efect de albire ușoară. Masca-scrub curăță delicat pielea, conferindu-i prospețime și strălucire.

    Learn More