Magic Derm

Magic Derm

Piele cu deficiențe – așa numim pielea predispusă uscării sau îngrășării excesive, pielea acneică, cu defecte vasculare, pigmentare, alte defecțiuni cosmetice. Semnalmentele pielii cu deficiențe sunt tenul morbid, sectoarele înroșite, cu asperități, porii dilatați, acneea, comedoanele, etc. Cauzele deficiențelor pielii se ascund nu doar în tipul tenului, dar și în alți factori. Cum ar fi disfuncționalitățile digestive sau ale sistemului endocrin, igiena nesatisfăcătoare, stresul, lipsa odihnei adecvate, obiceiurile proaste și altele. Seria produselor MagicDerm a fost elaborată expres pentru pielea cu deficiențe. Utilizarea loțiunii, a tonicului, a apei micelare, a gelului pentru spălare și a gomajului cu acțiune dirijată face lupta cu deficiențele pielii mult mai eficientă. Îngrijirea pielii cu deficiențe cu remedii din serie MagicDerm se bazează pe folosirea ingredientelor care contribuie la normalizarea echilibrului de grăsimi, curățarea eficientă a pielii, îndepărtarea imperfecțiunilor și îmbunătățirea texturii, îngustarea porilor, conferirea prospețimii pielii. Utilizând zilnic produsele în cauză , veți găsi soluția corectă și veți oferi pielii Dvs. o îngrijire eficientă.
   
 1. Apă micelară ÎNGRIJIRE DELICATĂ

  Formula apei micelare se bazează  pe micelele, care acționează ca un magnet, atrăgând  particule de machiaj, impurități și grăsime.  Componentele active le sporesc  eficiența, contribuind la curățarea  tenului sensibil, menținându-i concomitent echilibrul lipidic optimal.  

  Volum 200 ml

  Learn More
 2. Gel purificator pentru îngrijire zilnică

  Curăță porii în profunzime, înlătură excesul de sebum, previne apariția inflamațiilor. Nu usucă pielea în exces, nu provoacă alergii și iritații. Combinația echilibrată a componentelor naturale previne deshidratarea pielii, îi menține elasticitatea și finețea naturală.

  Volum 150 ml

  Learn More
 3. Gomaj exfoliant cu acțiune profundă

  Gomajul cu microparticule pe bază de ierburi medicinale, ulei din arbore de ceai și granule din ulei  de jojoba, îndepărtează eficient celulele moarte ale pielii, o curăță de impurități, machiaj și luciul urmare excesului de sebum. Gomajul stimulează reînnoirea celulelor, îmbunătățește vizibil aspectul și textura, contribuie la îngustarea porilor, asigură o piele radiantă și netedă.

  Volum 150ml

  Learn More
 4. Loțiune antiacnee pentru curățare profundă a tenului

  Loțiunea antiacnee inhibă dezvoltarea bacteriilor patogene, care provoacă apariția acneelor și a inflamațiilor, îngustează porii, îmbunătățește vizibil starea pielii. Posedă acțiune keratolică, antimicrobiană, calmantă, reduce roșeața înroșirea epidermei și îmbunătățește substanțial textura pielii. Loțiunea elimină hiperseboreea, hiperkeratoza și proliferarea bacteriilor.

  Volum 200 ml

  Learn More
 5. Tonic purificator contra punctelor negre

  Tonicul purificator este special elaborat pentru a lupta contra punctelor negre, rezultatul pozitiv putând fi observat chiar din prima zi de utilizare. Tonicul înlătură  excesul de grăsimi, impuritățile și celulele moarte ale pielii, care înfundă porii și provoacă apariția punctelor negre. Este potrivit pentru utilizarea zilnică.

  Volum 200 ml

  Learn More