Viorica MEN

Viorica MEN

Ţinând cont de toate particularităţile pielii bărbăteşti, precum şi de preferinţele bărbaților, “Viorica-Cosmetic” a creat o serie originală de cosmetice pentru bărbaţi. Formula delicată şi aroma rafinată a cremelor, gelurilor de duș și șampoanelor seriei “Men” vor sublinia puterea şi individualitatea bărbatului. În componenţa produselor sunt incluse o multitudine de ingrediente naturale cu acţiune antiseptică şi antiinflamatoare, precum ulei eteric de salvie, extracte naturale de mentă, coada-calului, coada-şoricelului, etc, care vor asigura o îngrijire delicată a pielii și părului bărbatului.

Page:
 1. 1
 2. 2
   
 1. Gel de ras

  Gelul pentru ras pentru bărbați reprezintă o soluție excelentă pentru un bărbierit  moale și neted. Extractele naturale de mentă şi coada șoricelului, combinate cu mentol şi acid salicilic, posedă proprietăți antiseptice, analgezice și antiinflamatoarii, contribuie la vindecarea rănilor minore, au un efect hemostatic, tonifiază, reîmprospătează pielea și contrbuie la întinerirea ei. Potriit și pentru pielea sensibilă.

  Volum 125ml

  Learn More
 2. Loțiune după ras pentru ten sensibil

  Loțiunea după ras pentru ten sensibil ajută la calmarea, catifelarea și hidratarea pielii care are nevoie de o îngrijire specifică. D-Panthenol-ul , care intră în compoziția loțiunii, ameliorează iritațiile, hrănește eficient pielea, prevenind exfolierea și uscarea ei. Extractul de mentă are un efect calmant, extractul de flori de tei posedă acțiuni antimicrobiene și anti-inflamatoare, contribuie la vindecarea rănilor minore. Acidul salicilic activizează procesele regenerative ale celulelor pielii, stimulînd reînnoirea acesteia, iar glicerina hidratează eficient, oferind acțiune protectoare. Loțiunea se absoarbe rapid fără a lăsa un sentiment de etanșeitate și lipicios pe piele.

  Volum 100 ml

  Learn More
 3. Seturile pentru bărbaţi MEN

  Set For Men №1
  -Șampon impotriva caderii părului 300ml
  -Gel duș Impuls răcoritor 300ml
  -Cremă după ras 125ml

  Set For Men №2 
  -Șampon uz zilnic 300ml
  -Gel duș Energie și protecție 300ml
  -Cremă pentru mâini 125ml

  Set For Men №3
  -Șampon antimatreață  300ml
  -Gel duș Impuls răcoritor 300ml
  -Cremă după ras 125ml

  Learn More
 4. Gel de duș Energie şi protecție

  Formula unică a gelului de duș cu extracte naturale de mentă și coada șoarecelui , posedă o aromă plăcută și proaspătă, excelent hidratează și tonifică pielea, contribuie la eliminarea exfolierii și inflamației pielii. Veți simți un flux de energie și confort, iar oboseala va dispărea.

  Volum 300ml

  Learn More
 5. Gel de duș Impuls răcoritor

  Gelul de duș a fost creat ținînd cont de ritmul intens de viață a bărbatului modern. Extractele naturale de mentă , măcieș , coada-calului , combinate cu mentol și alantoina contribuie la ridicarea elasticității pielii, o hidratează și nutrifică intens, iar aroma proaspătă oferă corpului o senzație plăcută de relaxare.

  Volumul 300 ml

  Learn More
 6. Șampon pentru uz zilnic

  Șampon pentru uz zilnic- este o soluție excelentă pentru curățarea și hidratarea părului. Datorită complexului de extracte naturale de urzică si coada-calului , şamponul hrăneşte părul cu vitamine, oferindu-i un aspect sănătos și strălucire,de asemenea, previne pierderea prematură a părului și mătreață. Recomandat pentru toate tipurile de păr.

  Volum 300ml

  Learn More
 7. Şampon Anti-Mătreaţă

  Şamponul anti-mătreaţă este conceput cu unul din cele mai moderne substanţe active-Climbazole , ce elimină şi previne re-apariţia mătreţii. Extracte naturale din frunze de nuc și propolis contribuie la nutriție, creșterea și întărirea părului.

  Volum 300ml

  Learn More
 8. Şampon împotriva Căderii Părului

  Acțiunea benefică a plantelor medicinale: romanița, urzică , hamei, brusture, coada-calului și salvie întărește foliculii de par, îi confer volum şi strălucire sănătoasa, curaţă delicat părul si scalpul. Recomandat pentru utilizarea frecventă.

  Volum 300ml

  Learn More
 9. Cremă după ras

  Crema este concepută pentru îngrijirea optimă a pielii deosebit de sensibile a bărbaților. Compoziția unică a cremei pe bază de extracte naturale din plante medicinale cum ar fi coada șoarecelui, coada calului, menta, previne procesele inflamatorii și iritațiile pielii, vinde rănile și netezește ridurile. Crema se absoarbe rapid, răcoreşte şi împrospătează tenul, asigurând îngrijirea naturală după ras

  Volumul 125ml

  Learn More
 10. Cremă pentru mîini pentru bărbați

  Crema pentru îngrijirea pielii mâinilor, este concepută pentru pielea bărbaţilor, predispusă asprimii și uscării excesive. Extractele naturale de gălbenele,  măcieş, coada-calului în combinație cu vitamina A și lanolină , contribuie la vindecarea microfisurilor, eliminarea rugozității, hidratează, calmează şi regenerează pielea. Aplicarea zilnică a cremei va proteja pielea de îmbătrînirea prematură şi va reda mâinilor un aspect îngrijit.

  Volum 125 ml

  Learn More
Page:
 1. 1
 2. 2