Cremă de noapte pentru ten 45+ „Regenerare profundă și protecție”

Cremă de noapte pentru ten 45+ „Regenerare profundă și protecție”

Crema fină nutritivă de noapte pentru ten 45+ , unică grație componentelor sale active, contribuie la regenerarea în profunzime a celulelor pielii, reduce ridurile, elimină toxinele acumulate, sporește calitatea fibrelor de colagen, asigurând fermitatea și elasticitatea pielii.      


Uleiul din semințe de dovleac bogat în vitaminele A, E, C și grupul B, protejează pielea de îmbătrânirea prematură, sporește elasticitatea și fermitatea ei, înlătură descuamarea, uniformizează microrelieful pielii și îmbunătățește tenul.  


Uleiul de floarea-soarelui  are proprietăți excelente de hidratare, regenerare și plastifiere, saturează pielea cu vitamina   Е și îi asigură protecția antioxidantă. 


Colagenul marin conține o cantitate mare de aminoacizi, fortifică structura celulară a pielii, reduce ridurile și împiedică apariția lor,  îmbunătățește sinteza colagenului propriu al pielii, îi uniformizează microrelieful.


Volum 50 ml

Ingrediente

Details

  • Uleiul din semințe de dovleac 
  • Uleiul de floarea-soarelui 
  • Colagenul marin 
Mod de aplicare

Informații Suplimentare

Mod de aplicare. Сu mișcări ușoare de masaj se aplică pe pielea curățată în prealabil a feței, gâtului și decolteului cu o oră înainte de culcare.
Comentarii