Cremă de zi pentru ten 45+ „Regenerare profundă și protecție”

Cremă de zi pentru ten 45+ „Regenerare profundă și protecție”

Crema de zi pentru ten 45+ preîntâmpină apariția semnelor de îmbătrânire biologică, reface metabolismul celular, stimulează  sistemul imunitar al pielii.  Utilizarea zilnică  a cremei contribuie la păstrarea tinereții și aspectului proaspăt al pielii. 


Uleiul de nucă, bogat în acizi grași, vitamine și antioxidanți, are proprietăți  minunate de întinerire și regenerare, tonifică pielea și o protejează de influența nocivă a ultravioletului.  


Uleiul din semințe de dovleac bogat în vitaminele A, E, C și grupul B, protejează pielea de îmbătrânirea prematură, sporește elasticitatea și fermitatea ei, înlătură descuamarea, protejează de impactul negativ al mediului ambiant.  


Polizaharidele din drojdiiun complex  multiactiv de beta-glucan, de origine biotehnologică, ele sunt imunostimulatori activi cu acțiune de  vitaminizare și remineralizare, de stimulare a sintezei colagenului,  conferă pielii fermitate și elasticitate,  reduc  ridurile și contribuie la procesul respirației celulare.   


Volum 50 ml

Ingrediente

Details

  • Uleiul de nucă
  • Uleiul din semințe de dovleac 
  • Polizaharidele din drojdii 
Mod de aplicare

Informații Suplimentare

Mod de aplicare. Сu mișcări ușoare de masaj se aplică pe pielea curățată în prealabil a feței, gâtului și decolteului. Potrivită ca bază pentru machiaj.
Comentarii