Viorica GRAPES

Viorica GRAPES

În urma  acțiunii nocive a factorilor externi (calitatea aerului și apei, gradul de poluare, condițiile climaterice, stresul și surmenarea) pielea și părul își pierd capacitatea de regenerare. Pielea devine deshidratată, palidă și lipsită de vitalitate, părul își pierede strălucirea și aspectul sănătos. Îngrijirea obișnuită nu mai este suficientă, pielea și părul au nevoie de un tratament nutritiv special.

Pentru a hidrata și proteja pielea, a-i menține elasticitatea, de asemenea, pentru a restabili volumul și vigoarea părului, Viorica-Cosmetic a elaborat gama de produse cosmetice Viorica Grapes cu ulei din semințe de struguri ”Viorica” și extract din frunze de viță de vie ”Viorica”, precum și vitamine și multe alte componente naturale de ultimă generație destinate îngrijirii eficiente a tenului, corpului și părului.

Soiul de struguri "Viorica", selecționat de oamenii de știință ai Academiei de Științe a Moldovei, ca nici un alt soi, este bogat în magneziu și calciu, de asemenea, conține un număr mare de acizi din fructe, aminoacizi și polifenoli esențiali, care contribuie la producerea colagenului, oferind un efect de lifting, protecție antioxidantă, prevenind procesele de îmbătrânire a pielii și căderea părului.

  • Uleiul de semințe de struguri din soiul "Viorica" netezește ridurile existente, reduce apariția unor noi riduri, luptă cu semnele de oboseală a pielii și o face mai fină, mai fermă, tânără  si strălucitoare. Hidratează eficient scalpul, favorizează circulația sangvină a pielii capului, întărește folicolii de păr.
  • Extractul din frunze de viță de vie "Viorica" ridică elasticitatea pielii și îi conferă tinerețe, are un puternic efect anti-stres, perfect împrospătează și hidratează pielea.
  • "AHA“ (alpha hydroxy acid) - acidul ce se conține în uleiul din semințe și extractul din frunzele viței de vie ”Viorica” - se consideră o inovație revoluționară în cosmetologie. Acizii sunt capabili să îmbunătățească starea pielii la nivel celular, acționînd atît în partea exterioară a epidermei cît și interioră (în straturile adînci a epidermei), în același timp, oferă un efect de exfoliere, hidratare, efecte anti-inflamatorii și antioxidante, stimulează sinteza colagenului și glicozaminoglicanilor în piele care contribuie la încetinirea proceselor de îmbătrînire a pielii.

Page:
  1. 1
  2. 2