Сonfidențialitate

DISPOZIȚII GENERALE

  1. Unele obiecte, situate pe site rămân a fi proprietatea intelectuală a companiei Viorica-Cosmetic. Utilizare a unor astfel de obiecte este desemnată prin legislația în vigoare a Republicii Moldova.

  2. Pe site-ul Viorica-Cosmetic există unele referințe, care permit trecerea pe alte site-uri. Compania Viorica-Cosmetic nu poartă responsabilitate pentru conținutul publicat pe site-urile respective și asigură referințe la aceste site-uri numai în scopul asigurării confortabilității vizitatorilor site-ului său.

INFORMAȚII PERSONALE ȘI SECURITATEA

  1. Compania Viorica-Cosmetic garantează că informația primită de la dumneavoastră în nici un caz nu va fi transmisă persoanelor terțe, cu excepția cazurilor prevăzute de legislația în vigoare a Republicii Moldova.

  2. În cazuri speciale, compania Viorica-Cosmetic poate cere de la dumneavoastră înregistrarea şi prezentarea datelor personale. Informația furnizată este utilizată strict pentru prelucrarea comenzii în internet-magazin sau pentru a acorda vizitatorului acces la informații speciale.

  3. Date personale pot fi modificate, actualizate sau șterse în orice moment în compartimentul Cabinetul personal.

  4. Pentru a asigura dumneavoastră cu informația de un anumit gen, compania Viorica-Cosmetic, prin acordul dumneavoastră vizibil poate transmite pe adresa electronică indicată în timpul înregistrării mesaje informative. În orice moment dumneavoastră puteți schimba tema unei astfel de distribuiri sau să renunțați la aceasta.

  5. La fel ca și majoritatea altor site-uri, Internet-magazinul Viorica-Cosmetic utilizează tehnologia cookie, prin intermediul căreia el se programează pentru activitatea individuală cu dumneavoastră. În general, fără această tehnologie este imposibil lucrul cu coșul.

  6. Informații pe site-ul respectiv au un caracter pur informativ, în acestea pot fi introduse rectificări de orice gen fără notificarea în prealabil.