Cremă de zi 25+ Hidratare intensivă

Cremă de zi 25+ Hidratare intensivă
Problema păstrării echilibrului natural de hidratare al pielii este relevantă la orice vîrstă. Încălcarea echilibrului hidric al pielii o face mai sensibilă, o îmbătrîneşte şi îi scade imunitatea. De aceea, atunci cînd îngrijim pielea predispusă la uscare, este necesar să acordăm o atenţie deosebită cremei care va restabili nivelul optimal de hidratare. Uşoară şi cu o aromă fină, crema este special elaborată pentru îngrijirea pielii feţei şi gîtului Dvs.

Uleiul de susan - o sursă bogată de vitamina E, care în mod tradiţional este numit "elixirul frumuseţii".

Uleiul de nuci - conţine vitamine şi minerale, este un antioxidant excelent, împrospătează tenul, regenerează, hidratează şi tonifică. Are efect de UV-filtru natural.

Crema este uşor de aplicat şi se absoarbe rapid, fără să lase tenul gras, ceea ce premite utilizarea ei în orice moment al zilei. Aplicarea zilnică a cremei hidratante va păstra prospeţimea naturală a pielii, o faţă netedă, suplă şi elastică, tînără şi strălucitoare!
Mod de aplicare

Informații Suplimentare

Mod de aplicare. Aplicaţi prin mişcări uşoare o cantitate mică de cremă pe pielea în prealabil curăţită a feţei şi gîtului.
Comentarii