Cremă de zi 45+ "Complex multiactiv"

Cremă de zi 45+ "Complex multiactiv"
Cu procesul de îmbătrînire a pielii se confruntă fiecare dintre noi. Crema multiactivă «anti-îmbătrînire» 45+ de zi previne semnele biologice și ale foto-îmbătrînirii, reduce numărul şi profunzimea ridurilor, protejează împotriva acţiunii radicalilor liberi.

Uleiul de măsline are proprietăți cu adevărat uimitoare, în plus, acesta este un produs complet natural, astfel femeile moderne ar trebui să ţină cont de secretele antice de frumuseţe, pentru a menține permanentă frumusețea și tinerețea lor.

Extractul din seminţe de Tamarin Indian reprezintă un complex de origine vegetală, ce depăşeşte după eficienţă acidul hialuronic, oferind un efect de emoliere, hidratare, îmbunătăţind elasticitatea pielii.

Este potrivită pentru toate tipurile de piele, inclusiv pielea sensibilă. Textura fină, moale a cremei multiactive favorizează distribuţia uniformă şi absorbţia rapidă, nu lasă pielea grasă după aplicare. Aplicarea zilnică a cremei va menţine prospeţimea naturală a pielii Dvs, făcînd-o netedă, elastică şi suplă, tînără şi radiantă!
Mod de aplicare

Informații Suplimentare

Mod de aplicare. Aplicaţi crema prin mişcări uşoare pe pielea în prealabil curăţată a feţei, gîtului şi a decolteului.
Comentarii