Ulei Esențial de Salvie
Ulei Esențial de Salvie 25.03.2015
Uleiul esențial de salvie este un conservant bun, deci este folosit şi în îngrijirea pielii și îngrijirea părului...
Mai detaliat
Ulei de Floarea Soarelui
Ulei de Floarea Soarelui 24.03.2015
Ulei lichid, de nuanță galben-deschis, originar din Peru. Este ideal în majoritatea scopurilor cosmetice, datorită conținutului de acizi grași și a ...
Mai detaliat
Ulei de Nucă
Ulei de Nucă 22.03.2015
Grație formulei sale bogate, uleiul de nucă este frecvent utilizat în cosmetologie...
Mai detaliat
Ulei de Ciulin de Lapte
Ulei de Ciulin de Lapte 18.03.2015
Bogat în substanțe biologic active, macro- și microelemente, cum ar fi calciu, potasiu, magneziu, cupru, seleniu, bor, fier, ulei de ciulin de lapte ...
Mai detaliat