În premieră, produsele „Viorica”, „Viorica Vie” și „Cosmeplant” au ajuns pe rafturile magazinului online www.wildberries.ru!


Viorica Vie

Viorica Vie” este o serie nouă de produse de îngrijire, cu efect antioxidant intensiv, dezvoltată pe baza invenției Laboratorului „Viorica” – complexul unic ViephenolTM.

„Viorica Vie” a revoluționat îngrijirea pielii și a părului pentru femei. Fiecare produs conține propriile ingrediente naturale active, cultivate cu grijă la plantația ecologică VioPark – un proiect unic lansat în Republica Moldova, care are drept obiectiv cultivarea plantelor eco-pure în conformitate cu principiile permaculturii.

Viorica

Toată puterea și eficacitatea uleiurilor naturale s-au unificat într-o serie de produse pentru îngrijirea de bază a tenului și corpului. Tandemul dintre extractele botanice active și vitamine prețioase hidratează eficient pielea, o hrănesc și îi regenerează structura.

Cosmeplant

Brandul „Cosmeplant” reprezintă o combinație perfectă între ingredientele naturale, rețetele tradiționale și tehnologiile moderne. Cele din urmă ne-au permis să renunțăm la coloranți și parabeni, să verificăm minuțios materia primă, precum și să monitorizăm calitatea produsului la toate etapele de fabricare.

Despre Wildberries

WILDBERRIES este cel mai mare retailer online din Rusia, fiind înființat în anul 2004 de cuplul Vladislav și Tatiana Bakalchuk. În prezent, compania activează în domeniul comerțului electronic pe segmentul B2C.

WILDBERRIES propune clienților săi nu doar livrarea gratuită la domiciliu, dar și posibilitatea de ridicare personală a comenzilor.


Te afli în Rusia, dar îți este dor de produsele autohtone VIORICA?
Accesează link-ul și începe cumpărăturile!