Home
Incrediente
Polizaharide din drojdii
Polizaharide din drojdii Polizaharide din drojdii

Denumirea ingredientului

Polizaharide din drojdii

Denumirea INCI

YEAST POLYSACCHARIDES

Polizaharide din drojdii

Polizaharidele de drojdie – compuși organici, glucani din componența pereților celulari ai drojdiei. Sunt considerate un ingredient cosmetic de ultimă generație, capabil să îmbunătățească funcțiile pielii supuse stresului, redându-i tinerețea și sănătatea. Restabilesc integritatea și elasticitatea pielii, o fac mai netedă. Stimulează sistemul imunitar, făcând pielea mai rezistentă la bacterii, ciuperci, viruși și paraziți. Reduc roșeața, iritația și rugozitatea pielii.

Beneficii pentru ten

  • Stimulează sinteza de colagen și elastină
  • Reduc cantitatea și vizibilitatea ridurilor
  • Luptă cu semnele îmbătrânirii tenului
  • Stimulează saturarea celulelor cu apă

Beneficii pentru păr

  • Reduc simptomele iritației și inflamației scalpului
  • Îmbunătățesc calitatea firelor de păr
  • Stimulează înnoirea și creșterea firelor de păr

Beneficii pentru corp

  • Fortifică bariera de protecție a pielii
  • Reduc roșeața și descuamarea, regenerează pielea
  • Hidratează și emoliază pielea

Contraindicații

Intoleranță individuală.

Dovezi ale eficacității

[1] Polizaharidele de drojdie sunt un puternic stimulent al sistemului imunitar. Efectul de regenerare și reparare include redensificarea pielii, reducerea numărului, a profunzimii și a lungimii ridurilor, stimularea sintezei de colagen și elastină și reducerea leziunilor cutanate.

https://patents.google.com/patent/US5223491A/en

[2] Activizează mecanismele de protecție naturale ale organismului și grăbesc vindecarea leziunilor.

https://onlinelibrary.wiley.com/doi/abs/10.1046/j.1467-2494.1998.171740.x

Primește noutăți despre oferte și promoții