Viorica Nordica. Haina de iarnă a tenului tău

Iarna vine la pachet cu un ten uscat, lipsit de strălucire și elasticitate. Evită aceste probleme și optează pentru gama de îngrijire a tenului pe timp de iarnă, destinată pentru curățarea delicată, hidratarea eficientă, emolierea profundă și nutriția completă a pielii pe timp de iarnă

Linia de produse Viorica Nordica este un exemplu minunat de acțiune sinergetică a mai multor componente absolut necesare pentru o îngrijire complexă și adecvată sezonului rece.


Exfoliant delicat

În sezonul rece sunt interzise procedurile dure. Exfolierea este necesară pentru a evita blocarea porilor și pentru a deschide calea produselor hidratante și nutritive. Cheia succesului este intensitatea potrivită. Produsul de exfoliere din gama Nordica de la Viorica acționează delicat și hidratează imediat, datorită ingredientelor de origine naturală și a compoziției sale fine.


Cremă de zi protectoare

În timpul zilei, pielea trece printr-o serie provocări. De la ger, vânt aspru și umiditate la aer încălzit în încăperi. Pentru a restabili și fortifica bariera naturală a pielii, este necesară crema de zi. Lecitina vegetală corectează secreția fosfolipidelor necesare, în timp ce uleiul de cocos emoliază și hidratează, prevenind descuamările inestetice și crăpăturile dureroase.


Cremă de noapte reparatoare

În timpul nopții pielea ia o pauză de la factorii externi, valorificând timpul pentru procese reparatorii și regenerare. Pentru a le stimula, ai nevoie de o cremă de noapte, care-i va oferi tenului tău materialele necesare, dar și un pic de ajutor. Acidul hialuronic vegetal este un component unic, extras din semințe de tamarind, el hidratează și menține apa în tegumente, netezește pielea și îi sporește elasticitatea.


Masca facială extranutritivă

Pentru momentele în care simți că pielea are nevoie de o doză în plus de răsfăț, ai nevoie de o mască facială super cremoasă. Aceasta se topește pe piele, aducând un aport considerabil de ingrediente nutritive și emoliente, atât de importante în perioada rece a anului.


Set pentru ten „extra grijă” Nordica

Se apropie magia sărbătorilor de iarnă. E timpul să alegem cele mai frumoase și naturale cadouri. Setul pentru ten „extra grijă” Nordica este un dar perfect pentru orice femeie, care o va ajuta să-și mențină tenul sănătos și frumos pe durata sezonului rece.


Visul tenului tău va deveni realitate cu produsele Viorica Nordica!

Comandă acum cu livrare acasă.

Newsletter

Primește noutăți despre oferte și promoții