În premieră, Viorica a dat startul unei noi rubrici video despre frumusețe și sănătate în cadrul proiectului #AskViorica pe Instagram! Care este scopul proiectului și ce beneficii aduce, citește în articolul ce urmează.

Cum să-mi îngrijesc corect tenul? Ce produse sunt potrivite pentru mine? Care sunt etapele rutinei de înfrumusețare? Ce îmi recomandați?

Cel puțin o dată în viață, ne-am confruntat cu asemenea întrebări. Dar cât de des primim răspunsuri la ele? Deși sunt obligatorii, de cele mai multe ori tindem să evităm vizitele la medicul dermatolog. 

Dermatologul este un doctor specializat în sănătatea pielii, părului și unghiilor. Tocmai de aceea, acesta a fost, este și va fi singurul specialist care ne poate oferi consultații relevante și tratamente personalizate. Totuși, nu fiecare dintre noi dispune de timpul sau de bugetul necesar pentru aceste vizite periodice.

În acest context, Viorica a lansat un nou proiect video pe Instagram #AskViorica, care ajută reprezentantele sexului frumos să aibă grijă de tenul lor. Scopul proiectului este de a oferi consultații gratuite și personalizate femeilor, care își doresc să aibă o piele frumoasă și sănătoasă. Dermatologul Victoria Gorbenco este persoana de încredere la care puteți apela oricând în cadrul rubricii #AskViorica și de la care puteți primi sfaturi prețioase privind alegerea corectă a produselor de îngrijire personală.

,,În ultimii ani, sfera produselor de skincare se dezvoltă cu o viteză cosmică. În fiecare zi apar produse și ritualuri noi, care sunt prezentate drept esențiale, iar noi, consumatorii, ne-am pomenit într-o situație confuză. Acest proiect are drept scop să facă lucrurile dificile mai simple și să ne ajute să deținem suficiente cunoștințe pentru a lua de sine stătător o decizie cu privire la îngrijirea necesară”, menționează Victoria, dermatologul #AskViorica.

Fiecare episod apare în ziua de vineri, o dată la două săptămâni, pe canalul IGTV Instagram Viorica @viorica_cosmetic_moldova.

Pentru a participa la proiect, este necesară parcurgerea a trei pași:

1) Atașați o fotografie cu toate produsele pe care le folosiți, într-un mesaj pe Instagram (@viorica_cosmetic_moldova).

2) Descrieți etapizat modul în care le folosiți.

3) Așteptați cu nerăbdare ziua de vineri, atunci când dermatologul #AskVictoria va analiza în detaliu rutina Dvs de îngrijire și va vorbi despre eventualele îmbunătățiri ale ei.Primul video #AskViorica deja a apărut. Vizionați-l acum.