B2B

Viorica este cel mai mare producător de cosmetice și parfumuri din Republica Moldova, având peste 30 de ani de experiență. Primele produse cosmetice au fost lansate în 1989 și de atunci compania și-a mărit constant volumul și portofoliul de producție. În fabricarea produselor Viorica se utilizează plante unice care cresc în zone ecologice din Moldova, precum și plante din toată lumea care sunt recunoscute în industria internațională a frumuseții.

33 ani
activitate
1989
fondat
Viopark
propria eco-plantație

Diferența-cheie dintre produsele brandului Viorica și concurenți este combinația echilibrată dintre formulele naturale și abordarea dermatologică profesională prin care se asigură eficiența, siguranța și poziționarea de marketing unică a produselor.

Categoriile de produse:

Știința în cosmetică

Departamentul de dezvoltare a produselor Viorica este format dintr-o echipă de fitochimiști, tehnologi și dermatologi care elaborează noi produse în baza abordării științifice, concentrându-se în primul rând pe eficacitatea și siguranța ingredientelor. Toate produsele finite și materia primă sunt testate în propriul nostru laborator de control al calității, care este funcționează în baza Certificatului de Acreditare de Stat. Viorica deține de asemenea și Certificatul Sistemului Internațional de Management al Calității ISO 9001: 2015.

Ingrediente sigure

Avantajul incontestabil al produselor Viorica este utilizarea ingredientelor pure de origine vegetală, ale căror proprietăți au fost confirmate și demonstrate de cercetările științifice. În această ordine de idei Viorica a lansat un proiect unic –VioPark – unicul parc ecologic din Republica Moldova. În prezent, cea mai mare parte a materiilor prime pentru produsele Viorica sunt fabricate din plante care cresc în VioPark, ceea ce permite controlul intern complet al calității.
Piața de Export
Partnerii Viorica
Private label

Viorica este deschisă noilor tendințe, de aceea oferă și posibilitatea de private label, ca una dintre oportunitățile de cooperare cu partenerii.

Oferim absolut toate opțiunile și etapele de cooperare în conformitate cu viziunea și doleanțele clientului.

Contactati-ne

Vă stăm la dispoziție.
Scrie-ne sau trimite-ne un mesaj folosind formularul de mai jos.
Vom fi fericiți să vă răspundem la toate întrebările.

sau
Primește noutăți despre oferte și promoții