Home
Ingrediente
Palmitoyl tetrapeptida-7
Palmitoyl tetrapeptida-7 Palmitoyl tetrapeptida-7

Palmitoyl tetrapeptida-7

Un ingredient anti-îmbătrânire din clasa peptidelor de semnalizare. Reprezintă o pulbere solubilă în apă, formulată cu patru aminoacizi (glicină-glutamină-prolină-arginină) legați de acidul palmitic pentru a îmbunătăți capacitatea de penetrare în piele.

Are efect antiinflamator, stimulează regenerarea fibrelor de colagen din dermă, acționând ca un fel de mesager celular. Mai exact, forțează celulele pielii să producă colagen și acid hialuronic, suprimă procesele inflamatorii care accelerează în mod direct îmbătrânirea pielii. Palmitoyl tetrapeptida-7 poate, de asemenea, îmbunătăți textura pielii și reda volumul de altădată.

Utilizarea pe termen lung ajută la restabilirea fermității pielii și la reducerea aspectului ridurilor. În produsele cosmetice, este combinată cu alte peptide pentru a obține un efect sinergic. Cel mai des se regăsește în produsele pentru zona ochilor, deoarece are un efect excelent asupra pielii subțiate.

Beneficii pentru ten

  • Tonifiază pielea
  • Redensifică pielea
  • Netezește ridurile
  • Previne distrugerea fibrelor de colagen
  • Calmează pielea iritată
  • Regenerează pielea
  • Fortifică vasele capilare

 

Contraindicații

Intoleranță individuală.

 

Dovezi ale eficacității

[1] Este demonstrat științific că palmitoyl tetrapeptida-7 reduce inflamația pielii după expunerea la razele UVB, stimulează producția de colagen și laminină, fortificând astfel carcasa pielii, îmbunătățește capacitatea ei de regenerare. Prin urmare, este pe larg utilizată în produsele cosmetice anti-îmbătrânire.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8400021/

Primește noutăți despre oferte și promoții